11 lipca 202601hfa pisze: No pojebane te młode farmaceutki bohaterki i jeszcze ta cena 30zł za 16 tabsow no ja już w chuj nie waliłem kody bo cena + kłócenie się z tymi babami i ten ich tekścik "ja wiem po co panu to" jakbym jej kase z portfela zajebał i poszedł tjokodin do apteki zakupić xD
Jakby te 240mg klepało tak jak za pierwszym razem to takie teksty by mogły mieć miejsce no przecież jakbym chciał się naćpać to bym se sztuke fety wziął i dycha by mi została na farta
pojebane kurwa cn?
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
To jest skandal k napisze o tym do Ryszarda Cebuli z programu pod Napięciem!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
12 lipca 2026qIZd4b8lz4f2ydK pisze: Czemu nazwa została zmieniona na v6 ? Wcześniej było v4 z tego co pamiętam, a pamiętam dobrze ;)
może jest na sali ktoś kto zajebal takiego mixa po którym zapomnial, że jest narkomanem?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ja trzeci tydzień, za to truję się schizofrenicznym zolpiddemem xD
02 sierpnia 2026Poluska pisze: prawie miesiąc bez kody i wiecie co? Polecam na 150mg grac w leauge of legends. Nic, ale to NIC nie wkurwia i sie lepiej skupic<33
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.