4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Znam ludzi , ktorzy potrafili miesiacami leciec moze nie , ze bez snu ale dzien w dzien szurali i wodeczka. Mowie tutaj o starym sorcie z 2010 po tamtym zarelku nie bylo praktycznie kamlotow. Teraz ten matex co jest to jakies ku**a cuda sie porobily 1 nocka i kamlot taki , ze koniec swiata.
  • 3 / 1 / 0
Po 3 dniach nie mogę już na materiał i mam odruchy wymiotne na myśl aby wciągnąć kreskę. Raz zasnąłem chwilę po kresce ze zmęczenia, niestety ciśnienie na dorzutki wygrywa ze zdrowym rozsądkiem. Jeden raz udało mi się odłożyć towar na później, zwykle lecę do końca worka
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.