Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 380 / 39 / 6
@awonor żeby to faktycznie tak wyglądało , że z marszu jadę sobie na dln i kupuje . Jakby tak to wyglądało to już bym transport ogarniała i jedziemy . Już nie pamiętam czy tutaj ktoś pisał o tym ,czy gdzieś indziej wyczytałam ,że N-izopropylobenzyloamina imituje meth . Czytając jakie ma działanie to pasowałoby do tego czegoś chamskiego o czym też napisał @LiquidStranger
  • 527 / 72 / 0
tak, n-iso i wlasnie msm czy jakos tak (do kupienia online za grosze jedno i drugie)

ja gdy mam do wyboru wielkie kryształy albo śnieg/kruszonkę, to zawsze wybiorę to drugie. im ładniejszy i bardziej przezroczysty kryształ, tym mam większe wątpliwości żeby zajebać.

mokry śnieg, albo mleczny kamień, ooooo lepiej mi tego nie dawajcie do rąk
  • 380 / 39 / 6
Kiedyś , jeszcze jak połowy userow [H] na świecie nawet nie było to wyznacznikiem ( wizualnym , takim na szybko, chociaż wtedy nie było opcji wyjść od kogoś nie próbując , wręcz było to źle widziane jak się odmówiło )
Był właśnie taki kryształ , teraz każdy by uznał ,że to przeróbka AI hehehhe .
Obecnie - jest taka chu.... ,że właśnie im gorzej wygląda tym faktycznie jest szansa ,że może być namiastka czegoś zacnego . Miału nigdy nie wezmę , zawsze kojarzy mi się z końcówką albo tym " pudrem " / posypką na wilgotnym temacie [ który nie jest tym czym być powinien ]. Jak czytam , że kogoś jeszcze miażdży , jak wręcz z przerażeniem piszą i zarzekają się ,że nigdy więcej to znaczy , że jest gdzieś ten legitny ( czasem na spontanie zdarzy się dorwać coś fajnego , ale co z tego jak już następnego dnia nie ma i jest mniej lub bardziej do niczego ). Ja wiem , najwyższy czas byłoby się pożegnać a nie wydawać kasę na badziew... ( Nie dokończę myśli , bo wyjdzie usprawiedliwianie się , typowe oszukiwanie siebie itd.) @awonor ja nie wiem jak z tym dolnym Śląskiem , bo ja znam jedynie same przypałowe akcje , już sam wjazd na tablicach FXX to proszenie się o trzepanie samochodu 🙄 a już w newralgiczne miejsca to bez osoby ,którą znasz i wprowadzi Ciebie - zapomnij.
  • 189 / 50 / 0
25 lipca 2026LiquidStranger pisze:
Skontaktowałem się ze sprzedawcą, napisałem jak wygląda sytuacja i dodałem, że jestem świadomy istnienia zjawiska selektywnej wyjebki. Kulturalnie napisałem, że nie chce koniecznie wystawiać mu złej oceny (Na tamten moment byłaby to pierwsza taka przez niego uzyskana, nie wiem jak teraz), i że chciałbym po prostu otrzymać produkt jaki oni deklarują, że oferują, i za który taki właśnie zapłaciłem

Odpisał, że dostałem ten sam materiał co wszyscy inni klienci, i że jak coś, to mam założyć spór - No zresztą tak, co miałby innego odpowiedzieć, w końcu nie że przeprasza za wyjebkę i już biegnie w zębach nadać właściwy sort :D

Rozpoczęcie sporu odkładałem w czasie, a po jego założeniu informacja zwrotna, że jak coś to wysłać mam na zbadanie do laboratorium. W pewnym stopniu spodziewałem się takiej odpowiedzi, ale z racji że to pierwszy jakikolwiek przez mnie założony spór w życiu, a temat w miedzyczasie poszedł się jebać (Wiadomo, próba pogoni za jakąkolwiek fazą, ćpuńska ułuda że może tym razem jednak klepnie dobrze), to i też jebać się poszedł cały spór %-D
Wymaganie od kupujących zlecenia badań jakościowych na własną rękę skutecznie zniechęca do walki o swoje, gdyż sprawdzenie jednej próbki to takieś 60-80 euro + koszty wysyłki do Hiszpanii. W sumie możnaby również spreparować wynik takiej analizy...
Odnośnie pogoni za króliczkiem - znam ten temat.
Dobrze, że nadal mogę chujkowi wystawić opinię adekwatną, co na pewno niedługo uczynię
Jechać z nieuczciwymi sprzedawcami! Swoją drogą aż dziwne, że ta ekipa ma same pozytywy, ale z drugiej strony do ocen na cebulce trzeba podchodzić z dystansem na równi jak do tych z aliexpress, a przynajmniej takie jest moje zdanie.
Akurat sam się przymierzałem do zakupu u tego vendora, ale interesuje mnie głownie ketamina, lecz mety sztukę pewnie też bym wziął i teraz mam dylemat czy ryzykować...
Według mnie podsumowując sprawę, wałek i (Oraz jak) chuj. Czym to niby mam sobie wytłumaczyć? Że może meta od nich jest tak zajebiście dopaminowa, a ja mam na tyle już styki popalone, że jedyny profil działania metamfetaminy jaki będę wstanie odczuć, to noradrenalinowy? Owszem, fazy bycia konkretnie wyjebanym na amfetaminie już dawno dawno za mną, ale jakoś jej działanie odkurzanej w międzyczasie w tym samym czasie byłem w stanie odczuć jakkolwiek. I jakoś dziwnym trafem mam wrażenie, że tego typu dziwne wyjebki są szczególnie popularne właśnie wśród sprzedawców meth i jej konsumentów

Nazwa vendora zaczyna się na H i kończy na Co
Nie ma opcji, żeby nawet przeciętne piko nie ruszyło dopaminy, a wyjebało noradrenalinę - to nie metylofenidat. %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.