ODPOWIEDZ
  • 5382 / 988 / 0
Nie pomogę. Ja znam tylko siarczan i sól [ apteczne to sól]. Siarczan jest dziwny . Faza ni w pizdu ni w oko
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 6 / / 0
Spróbowałem tianeptyny w formie free acid. Dawka to było 300mg. Trzeba brać poprawkę, że mam dosyć dużą tolerancje na oxy, tramadol, DHC itd. Pierwsze efekty poczułem po około 40 minutach, na pierwszy plan wchodzi sedacja. Euforii nie doświadczyłem. Działała spokojnie te 4 godziny, ale ostatnie 2, to już działanie "w tle". Z tego co czytałem, to ta forma tianeptyny działa po prostu słabiej, ale dłużej. Będę musiał spróbować większej ilości. Powinna się sprawdzić przy lekkim skręcie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.