Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 960 / 170 / 0
Ja mam zapakowane w folię zgrzaną zgrzewarką jak zamawiałam, a drugie, otwarte, po prostu drugi raz zamknęłam przypalając zapalniczką. A leży w kartonowym pudełku po lekach, po prostu na półce. Jak wyżej - grunt to chronić przed wilgocią i światłem.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 232 / 54 / 0
Czy ktos z was ma doświadczenie z braniem kartonów na metadonie/lewometadonie?
Co prawda biorę go obecnie raz na 3-4 dni w dawce 300 - 400 mg, ale mój organizm po latach ćpania baaaardzo wolno metabolizue dragi. Normalne opio wykrywa mi ok. 5 tygodni, inne dragi też zazwyczaj siedzą we mnie około 5-6 razy dłużej niż powinny.
Mam mocną rozkminkę, bo nie jadłam sajko dobre 15 lat, a wtedy oczywiście jeszcze na syropie nie byłam.
Oczywiście w planach mam tripa właśnie po 3 dniach od ostatniej dawki, ale czy to w ogóle coś zmieni?
No i martwię się, bo miewam problemy z serduchem. Nie jakieś mocne, ale to bywa dokuczliwe. Niestety nie powiem co dokładnie się dzieje, noc jestem dopiero w trakcie diagnostyki.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 3218 / 395 / 0
metadon spłyci działanie, jak mocno to trudno powiedzieć. Może prawie nic nie poczujesz, a może 50%. Zależy też od dawki kwasu. Co do serca to też trudno powiedzieć, ogólnie LSD nie obciąża jakoś mocno ale mix z metadonem plus problemy... Raczej nie umrzesz, prędzej zepsujesz tripa lękami. Nie mówię jednoznacznie żebyś odpuściła, tylko jak już się zdecydujesz to raczej z nastawieniem pozytywnym a nie głową pełną obaw.
  • 232 / 54 / 0
Tak właśnie się nastawiam. W sumie na tyle mocno, że aż mnie z radości skręca w brzuchu.
Wszystko przygotowane było duuuużo wcześniej, więc łeb mam spokojny. Ba, nawet w wypadku bad tripa mam już uknuty schemat działania i przygotowane środki zaradcze, chociaż według mnie, praktycznie nie ma szansy na jego wystąpienie. Dawka będzie myślę całkiem ok, bo kartony które posiadam mają około 350 ug.
Najwyżej dorzucę.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.