Biorę pregabaline 2x150mg (działa na mnie aktywizująco, dodaje pewności siebie i jestem trochę bardziej otwarty na ludzi) ale tak jakby z gościa co ciągle chodzi uśmiechnięty zrobiła kogoś bardzo poważnego i mało szczęśliwego. Mam wrażenie jak by zjadła mi troche serotoniny i dopaminy. Czy można wrzucić Modafinil i zobaczyć co się będzie działo czy bez sensu bo się nie przebije przez pregabe?
11 czerwca 2026ketoniara pisze: sluchajcie mam problem typu zycie studenta debila, ogolnie biore wenlafaksynę przepisana przez dr etkera i o ile w koncu moge ruszyc dupsko z lozka i zabrać sie za nauke (a sesja tuz tuz XD) to moj mozg jest w stanie sie skupic na max 20 minut, stad zastanawiam sie, czy nie spytac doktorka o wsparcie terapii modanafilem? potrzebuje totalnie sie skupic i zamknac na swojej tematyce, a próbowałam juz wszystkiego, medytacje, muzyke relaksującą, kofeine godzine przed, jakies mixy apteczne typu guarana i inne takie i huj!!! totalnie nic i juz sama nie wiem, co robić:((( adhd na pewno nie mam, bo bylyby jakies inne symptomy niż tylko to, nawet z telefonu specjalnie mniej korzystam, a mozg dalej nie chce współpracować ehhh
@adamlp1922
Modek się przebije przez pregę, mój brat dawnej brał i modek na niego normalnie działał.
Wiesz, Modafinil to nie amfetamina i jak jesteś mocno niedospany, to magicznie nie zniweluje całej senności. Ponadto warto go miksować z kofeiną, jeśli naprawdę już trzeba przeciągnąć swoją dobę.
Sen po modku to nie jest też wcale coś dziwnego, ja nie raz wziąłem Modafinil rano po przebudzeniu, obiecując sobie jeszcze 10 minut drzemki, a budziłem się po 2h dopiero.
To nie są narkotyki, panie i panowie.
Aha, a teraz doczytałem o bupripionie. Z osobistych doświadczeń z tym lekiem powiem, że biorąc bupropion Modafinil przestał zupełnie u mnie działać i zrezygnowałem z niego z tego powodu. Jednak mogą to być moje indywidualne odczucia.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.