Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 105 / 4 / 0
a co myślicie z dorzutkami? na pewno będę dorzucał 4cmc, ale pytanie czy to dobry pomysł z nepem? mam zamiar konsumować w oralu bombki
  • 88 / 23 / 0
nep sam w sobie jest mocny, mieszanie go z klefem to średni pomysl imo
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 318 / 33 / 0
Tragiczny pomysł jak chcesz podbić fazę to zwiększ lekko dawkę 4cmc a nie dorzucasz nepa.
  • 52 / 10 / 0
heh najsmieszniejszy bjedakieton tak zwana "madzia eufo" :D dawno temu jak ostatni raz go jadlem to tak sie z ziomkiem porobilem, ze poszedlem sie wylac do klopa u niego. oczywiscie na skradaka i po cichu, widze u jego ojca w pokoju pali sie swiatlo i leci muzyka, jakies disco polo i jego ojciec se po prostu siedzi, slucha tego w radiu i spiewa refren. stoje tak i stoje, zastanawiam sie czy przejsc bo zara zobaczy moj cien i wyjdzie pogadac. no i tak stalem z dobre 15 minut w koncu usiadlem na klopie (toaleta obok jego pokoju) i zaczynam z nim gadac przez sciane o zyciu i o innych pierdolach. wysralem sie przezajebiscie, wrocilem do pokoju ziomka i mu to opowiadam na co on zdziwiony mowi "stary, mojego ojca przeciez nie ma, pojechal w piatek do klodzka" %-D kurwa obracam sie na piece patrze, w calej chacie pogaszone, zadna muzyka nie gra. kuuurwa mac %-D
  • 105 / 4 / 0
co polecacie dodać żeby było trochę bardziej speeda? w grę wchodzi tylko opcja oral? jakieś propozycje?
  • 954 / 167 / 0
To sam klef Cię nie kopie wystarczająco? Może masz słaby sort. Przecież klef potrafi tak dać po łbie że mówisz szybciej niż myślisz i jesteś cały pospinany aż. A mieszać z innymi specyfikami to jednak zawsze jest średnio dobry pomysł.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 52 / 10 / 0
ja bym pierdolnal nepa do tego jak w gre wchodzi oral tylko
  • 17 / 2 / 0
05 maja 2026mothyl pisze:
.oczywiscie na skradaka i po cichu, widze u jego ojca w pokoju pali sie swiatlo i leci muzyka, jakies disco polo i jego ojciec se po prostu siedzi, slucha tego w radiu i spiewa refren. stoje tak i stoje, zastanawiam sie czy przejsc bo zara zobaczy moj cien i wyjdzie pogadac. no i tak stalem z dobre 15 minut w koncu usiadlem na klopie (toaleta obok jego pokoju) i zaczynam z nim gadac przez sciane o zyciu i o innych pierdolach. wysralem sie przezajebiscie, wrocilem do pokoju ziomka i mu to opowiadam na co on zdziwiony mowi "stary, mojego ojca przeciez nie ma, pojechal w piatek do klodzka" %-D kurwa obracam sie na piece patrze, w calej chacie pogaszone, zadna muzyka nie gra. kuuurwa mac %-D
Normalnie az sie musiałem zalogować %-D
Przedawkowałeś po prostu.
Też kiedyś z pół godziny rozmawiałem z kocem (zwykly którym sie przykrywamy), którego wziąłem za koleżanke. Koleżanka była akurat na nocnej zmianie xd
  • 52 / 10 / 0
przedawkowanie przedawkowaniem, nie ma "mientkiej" gry jesli chodzi o chlorki. wpierdalac euforycznego glaza i nie bawic sie w ten sposob to jak w finale la ligi kazac messiemu zejsc z boiska i to jeszcze w pierwszej polowie. nie ma to tamto. albo lecisz na calosc albo lecisz w kulki. pozdro
  • 5394 / 964 / 0
Jeden raz w życiu przedawkowalem klefedron, nie wiem co to był za kamień ale jakoś rok 2014r byłem tak wyjebany że gały mi wychodzily z orbit, u goscia byliśmy na kwadracie oni żeby im sypać, nie żałowałem im ale chcialem uciec bo były tam ich dupy co nie cpaly tylko sobie piły prosecco, czułem się jak kurwa najgorszy idiota a wyglądałam tak %-D jak wróciłem do domu to leżałem i próbowałem spać, nie miałem benzo ani nic to było koło 2 w nocy, przez miasto szedlem bocznymi ulicami żeby mnie nikt nie widział, broń boże psy czy jakiś znajomy.

Zasypiając już nad ranem rozjebany jeden raz w życiu miałem głosy a w zasadzie głos kumpla mówiący nonstop "jajo, jajo, jajo" xD trwalo to z kilka minut i mnie odcięło obudziłem się koło 9 po jakichs 3h snu już troche bardziej przypominając człowieka.

Ketonów juz nie biorę jakiś czas i oby tak dalej. Jest epidemia w PL "kryształu" wszelkiej maści widzę w weekendy co odpierdalaja młodzi na mieście xD

@mothyl nigdy nie mów nigdy odnośnie posta z meth działu, niezły bajzel ale kiedyś se człowiek uświadomić może że nie warto czego Ci życze i sobie ;)
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.