Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 101 / 21 / 0
@LiquidStranger Jedyne co mi przychodzi to głowy to długotrwałe zażywanie leków psychiatrycznych oraz neurologicznych np: sertralina, fluoksetyna, olanzapina, kwetiapina. Wszystko silnie blokujące receptory dopaminowe będzie znosić działanie amfetamin.

Zastanawiam się jeszcze, czy przez branie fety przez bardzo długo nie wyniszczyłeś receptorów dopaminergicznych i zmniejszyłeś ich ilość w mózgu.

Widziałem wspomniane ogłoszenie na DM i opinie były wielce pochlebne w ofercie tego sprzedawcy.
  • 5377 / 963 / 0
@troopaoftomorrow wybacz ale się nie zgadzam. Lecę na psychotropach od 22 roku życia, 12 lat. Z przerwami gdzie ich nie brałem, gdzie tylko ćpałem i gdzie mixowałem psychotropy wymienione przez Ciebie+ benzo z amfetamina czy beta-ketonami vapo, alfa zawsze mnie gdzieś w przestworza wysyłała palona. Nie zgadzam się z tym argumentem, jak dla mnie towar jest słaby, trefny, oszukany.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1886 / 203 / 0
@troopaoftomorrow

Nie biorę żadnych leków bo mym lekarstwem jest tylko i wyłącznie am-fe-ta-mi-na 😻💗💗

Niemniej ale no właśnie mam dylemat, czy to ja już mam tak zryty dekiel? Całej tej sprawie nie pomaga fakt że pare dni wcześniej zamówiłem meth od Lidla i tak jak przy samym jaraniu raczej po prostu spać sie nie chcialo tak przy nosie nawet stymulacja odczuwalna. I tak se też właśnie pomyślałem, że no, jak ktos walil mete to rozumiem ze amfa go nie robi ale na odwrot ciezko mi to sobie wyobrazić xD
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 101 / 21 / 0
@serotoninowy Nie ma czego wybaczać. Mylisz luźne rozważania z twardymi argumentami. Starałem się tylko znaleźć punkt zaczepienia w określeniu przyczyny. Czy towar trefny? Być może, tylko skąd wzięło się tyle pozytywnych opinii nt. towaru zostawionych wcześniej przez innych. Czyżby nowy sort był gorszy od poprzedniego? Warto na pewno zapytać vendora, czy nie uzupełnił zapasów ostatnio. Jedyną pewną odpowiedź dałby nowy lab test na własną rękę.

@LiquidStranger Tolernacja krzyżowa działa w obie strony, ale tak samo byłbym zdziwiony, gdyby meth nie pokazała pazura po młodszej siostrze. Z drugiej strony deplecja neuroprzekaźników nie jest ekskluzywna jedynie dla mocniejszych substancji psychoaktywnych.
  • 5377 / 963 / 0
@troopaoftomorrow W grę wchodzi też selectiv scam, jak oszukają 3/10 osób to nadal wyjdzie że to te 3 osoby są przećpane a towar jest dobry.

Multum pytań, mało odpowiedzi.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 5365 / 981 / 0
Ja ściągałem chmury wielkości nawet słoika na ogórki bo jak się chce to można i w tym nawalić chmury i nie miałem nigdy takiego wypierdolu że zamarłem w.miejscu. Wina Tuska i tego że waliłem wcześniej rozne stymulanty i euforyki . Czasem jedynie kutas stanął tak że dotknąć go i spust ale mentalnie nieba nie było. A towar znakomity . Często to od głowy zależy.
Może to i lepiej . A potem kurwa w ruchu 24 godziny bez snu że swiniakiem w głowie i człowiek zmęczony tą faza .
Dobre na front mieć w zanadrzu jak Ukry przyjdą drugi Wolyn robic I trzeba będzie bronić siebie i rodzinę
To.wtedy jakbyś na chatach grał w CS
Ale musicie w broń się zaopatrzyć! Bo znowu nas wyrezaja
Broń I metamfetamina
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1886 / 203 / 0
A, i mam jeszcze jedno duże kurwa ale do tej całej sytuacji

Jak jebne do nosa tego kryształu, to zdarzają mi się momenty, jakby nie wiem, jakby jakas chemia siadla na banie albo takie serotoninowe, obraz/wzrok sie rozjeżdża ciezko go skupic w jednym miejscu, no, wiecie z pewnością co to za uczucie. Dziwne w chuj
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 3015 / 643 / 0
Najprościej byłoby chyba sprawdzić substancję odpowiednimi odczynnikami. Nie wiem jak teraz ale kiedyś był to koszt 15-30zł za butelkę, zależnie od rodzaju. @LiquidStranger
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 5377 / 963 / 0
@LiquidStranger Przecież to co opisałeś jako działanie zażyte donosowo nie ma nic wspólnego z metamfetamina. Brzmi jak jakiś mefedron, nie ma takiej opcji żeby tak meta działała jak w twoim opisie, jednak jest coś co zastanawia... mefedronu byś nie zwaporyzował... Warto było by to rzeczywiście jakimiś odczynnikami chociaż zbadać co to za ustrojstwo.
  • 1886 / 203 / 0
@serotoninowy

Własnie kurwa bo niby waporyzuje sie tak jak meth (chyba) powinna, tzn chociazby ze mozna podgrzac do kropli zgarniac chmure i sie krystalizuje osadza znowu w niezmienionym kolorze i ma taką kurwa teksture taka jakby, no nie wiem. Ale że sobie kreślić na oko wieksze mniejsze do nocha i ja nie mam zadnej overstymulacji czy jakiegos pobudzenia wiekszego w ogole no kurwa ja tego nie rozumie

Co do tego rozjezdzajacego sie obrazu, ogolnie samo zazycie nie daje jakiegokolwiek profilu serotoninowego z grubsza, taki jakby krotszy dluzszy epizodyczny mankament występujący. Mimo wszystko dziwne raczej takie
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.