Zastanawiam się jeszcze, czy przez branie fety przez bardzo długo nie wyniszczyłeś receptorów dopaminergicznych i zmniejszyłeś ich ilość w mózgu.
Widziałem wspomniane ogłoszenie na DM i opinie były wielce pochlebne w ofercie tego sprzedawcy.
Nie biorę żadnych leków bo mym lekarstwem jest tylko i wyłącznie am-fe-ta-mi-na
Niemniej ale no właśnie mam dylemat, czy to ja już mam tak zryty dekiel? Całej tej sprawie nie pomaga fakt że pare dni wcześniej zamówiłem meth od Lidla i tak jak przy samym jaraniu raczej po prostu spać sie nie chcialo tak przy nosie nawet stymulacja odczuwalna. I tak se też właśnie pomyślałem, że no, jak ktos walil mete to rozumiem ze amfa go nie robi ale na odwrot ciezko mi to sobie wyobrazić xD
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
@LiquidStranger Tolernacja krzyżowa działa w obie strony, ale tak samo byłbym zdziwiony, gdyby meth nie pokazała pazura po młodszej siostrze. Z drugiej strony deplecja neuroprzekaźników nie jest ekskluzywna jedynie dla mocniejszych substancji psychoaktywnych.
Multum pytań, mało odpowiedzi.
Może to i lepiej . A potem kurwa w ruchu 24 godziny bez snu że swiniakiem w głowie i człowiek zmęczony tą faza .
Dobre na front mieć w zanadrzu jak Ukry przyjdą drugi Wolyn robic I trzeba będzie bronić siebie i rodzinę
To.wtedy jakbyś na chatach grał w CS
Ale musicie w broń się zaopatrzyć! Bo znowu nas wyrezaja
Broń I metamfetamina
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jak jebne do nosa tego kryształu, to zdarzają mi się momenty, jakby nie wiem, jakby jakas chemia siadla na banie albo takie serotoninowe, obraz/wzrok sie rozjeżdża ciezko go skupic w jednym miejscu, no, wiecie z pewnością co to za uczucie. Dziwne w chuj
Tak zwany Wielozakonnik
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Własnie kurwa bo niby waporyzuje sie tak jak meth (chyba) powinna, tzn chociazby ze mozna podgrzac do kropli zgarniac chmure i sie krystalizuje osadza znowu w niezmienionym kolorze i ma taką kurwa teksture taka jakby, no nie wiem. Ale że sobie kreślić na oko wieksze mniejsze do nocha i ja nie mam zadnej overstymulacji czy jakiegos pobudzenia wiekszego w ogole no kurwa ja tego nie rozumie
Co do tego rozjezdzajacego sie obrazu, ogolnie samo zazycie nie daje jakiegokolwiek profilu serotoninowego z grubsza, taki jakby krotszy dluzszy epizodyczny mankament występujący. Mimo wszystko dziwne raczej takie
Tak zwany Wielozakonnik
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.