28 maja 2026Kazik444 pisze: Czy dulokstetyne ciężko sie odstawia?
Taka mieszanka działała na mnie dobrze z wyjątkiem funkcji seksualnych. Mocno wydłużył się czas do osiągnięcia orgazmu i było tak płasko.
Za to wyciszył lęki i niepokój do zera, stałem się spokojny przestałem reagować impulyswnie bardziej swiadomie podejmowałem decyzje. Bardzo mi się to spodobało.
Od 3 dni tak jakby lek przestał totalnie działać, wróciły lęk i niepokój gonitwa myśli, mega szybko się irytuje. Ale wróciły też funkcje seksualne libido i szybkość dojśćia jak ręką odjął. Czy to możliwe że nagle lek skończył swoje działanie?
Musiałem zarzucić 20mg klorazepatu (Cloranxen) bo nie mogłem się ogarnąć.
Leku zbadanego, wprowadzonego do obrotu dawno temu się obawiasz, a jakaś chemię prosto. Ulicy już nie...
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.