Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 47 / 4 / 0
28 maja 2026Kazik444 pisze:
Czy dulokstetyne ciężko sie odstawia?
brałem coś koło dwóch miesięcy, przestałem z dnia na dzień, nie zauważyłem żadnych uboków.
-------
  • 5982 / 1235 / 43
Trzeba stopniowo. Jk mi ostatnio skończyły się tabletki to miałem mega doła i myśli s.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 72 / 2 / 0
Jak sobie radzicie z potliwoscią przy dulokstetynie ?
  • 5982 / 1235 / 43
Obawiam się że się nie da.
  • 2241 / 373 / 0
To samo uważam.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 72 / 2 / 0
Czy jest ciężko przejść z dulokstetyny 60mg na inny lek z grupy ssri?
  • 2 / / 0
Biore duloksetyne 30mg od ok 2 miesiecy. Do tego 150mg pregabalina i 100mg trazdon na noc.
Taka mieszanka działała na mnie dobrze z wyjątkiem funkcji seksualnych. Mocno wydłużył się czas do osiągnięcia orgazmu i było tak płasko.
Za to wyciszył lęki i niepokój do zera, stałem się spokojny przestałem reagować impulyswnie bardziej swiadomie podejmowałem decyzje. Bardzo mi się to spodobało.

Od 3 dni tak jakby lek przestał totalnie działać, wróciły lęk i niepokój gonitwa myśli, mega szybko się irytuje. Ale wróciły też funkcje seksualne libido i szybkość dojśćia jak ręką odjął. Czy to możliwe że nagle lek skończył swoje działanie?
Musiałem zarzucić 20mg klorazepatu (Cloranxen) bo nie mogłem się ogarnąć.
  • 72 / 2 / 0
Witam dzisiaj mialem konsultacje z neurologiem przez 2,5 roku brałem dulokstetyne 60mg na zaburzenia lękowe ale ostatnie 6miesiecy juz btak efektów i lekarz zdecydowal ze odstawimy mam zacząć brać 30mg przez miesiąc i po tym okresie zacząć zazywac fluwoksamine czy według was to jest dobry system odstawienia?
  • 777 / 120 / 0
Czy stopniowe rozkrecanie tego specyfiku od malych dawek zlikwiduje opisywane nieprzyjemne uboki przez pierwsze dwa tygodnie? Dostałem to niedawno i się nieco obawiam ladowac od razu 30mg jak przykazał magik, raczej na zdrowy rozum to bym wolał zważyć i przesypać tak że pierwszy tydzien 10 mg, drugi 20 i dopiero po tych dwoch tygodniach cała tabletka. Ma to sens czy nie?
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 5982 / 1235 / 43
Bardzo dziwne.
Leku zbadanego, wprowadzonego do obrotu dawno temu się obawiasz, a jakaś chemię prosto. Ulicy już nie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.