ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja ogolnie z zapytaniem. Pierwszy raz sprobowalam tabaki i zamiast czuc te pobudzenie, zaczelam czuc sie spiaca. (uczucie podobne jak po narkozie xD). Czy wie ktos moze dlaczego tak jest? Bo nie moge nawet na internecie znalezc odpowiedzi na to a bardzo ciekawa jestem
  • 1524 / 392 / 13
to pewnie przez SSRI ale następnym razem bierz z zaufanego źródła
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 30 / 8 / 0
Odsiwerzam temat. Jaka tabaka zaspokoi palacza. Jaram Golden Virginia red bull mac baren. Bez chlania i ćpania 10 skrętów z krotkich z bibulek na dzień. Uwielbiam tabakę, aktualnie mieszam red bull z dolakia. Tylko brakuje mi nikotyny w tym. Dolakia beznikotynowa ale świetny aromat a red bul czerwony mocny strzal, ale nikotyny ledwo co. Na tej wsi nic nie ma. Musiałem się prosić, żeby mi tytoń sprowadzali a teraz jeszcze zamkneli sklep, więc już chuj. Nawet szluga, żeby zapalić normalnego muszę się bujać 20 km a tam tylko MC baren. Brakuje mi druma czy samsona chociaż. Raz próbowałem bernarda, ale nie pamiętam jaki. Co według was ma jebniecie nikotynowe i da się zamówić ale nie na firmę.
  • 5975 / 1234 / 43
Najmocniejsza jaką brałem to była indyjska. "Biały słoń".
Dosłownie szczypta już wystarczyła. A miałem ja chyba kilka miesięcy.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1056 / 153 / 0
09 czerwca 2026Komiks pisze:
Odsiwerzam temat. Jaka tabaka zaspokoi palacza.
Szukałabym tabaki najbliższej naturalnemu tytoniowi. Ostatecznie lekko wiśniowa Ozona c-type daje wyraznego nikotynowego kopa. Czasami można zapomnieć o paleniu.
  • 30 / 8 / 0
Śmieszny absurd. Odkąd używam red bula wymieszanego z ziołową dolakią jagodową pół na pół skończył mi się zapchany nos(przy tabace akurat norma) i ciągła gula w gardle z flegmy
  • 9675 / 1907 / 2
Już mi Cię szkoda. Poczatki takie są a potem przeyebane. Źle śpisz, bo nos zapchany, z nosa leci brązowy smark, wszędzie chusteczki.
Ja rzuciłem tabakę już jakiś czas temu oto najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 30 / 8 / 0
Przynajmniej jednej osobie mnie szkoda. Dziękuję. Niucham kilka razy dziennie przed 18 basta tabaki używam bo nie mam guli w gardle rano i przestaje palić a nikotyny mi brakuje bo 20 lat w nałogu, chociaż jak bym dorwał w pl drum yellow to ciężko by było przestać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.