Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1524 / 392 / 13
UK to ściek, nikt normalny tam nie został, zjechałem 2 lata temu jako totalnie spłukany wrak i to była tbh jedna z lepszych życiowych decyzji
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 383 / 55 / 0
09 lutego 2026DivideaD pisze:
Tyle Polaków w UK dalej, a tu cisza. Ktoś coś cokolwiek ma przygody dalej na tej pięknej zielonej wyspie?
Co masz na mysli? Każdy widać ogarnął temat teleranka i nie ma potrz. pisac.
Cogito ergo sum
  • 86 / 6 / 0
Telegram w Anglii działa? Chodzi mi sprzedaż różnych rzeczy ;) czy to jest kolejny scam? Ktoś w jakimś starym poście wspominał i mówił że okay ale słyszałem głównie źle opinie jeżeli chodzi o sprzedaż na tlegramie w PL. Jak to wygląda w UK? Ktoś się orientuje?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.