Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1551 / 400 / 13
UK to ściek, nikt normalny tam nie został, zjechałem 2 lata temu jako totalnie spłukany wrak i to była tbh jedna z lepszych życiowych decyzji
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 386 / 55 / 0
09 lutego 2026DivideaD pisze:
Tyle Polaków w UK dalej, a tu cisza. Ktoś coś cokolwiek ma przygody dalej na tej pięknej zielonej wyspie?
Co masz na mysli? Każdy widać ogarnął temat teleranka i nie ma potrz. pisac.
Cogito ergo sum
  • 88 / 7 / 0
Telegram w Anglii działa? Chodzi mi sprzedaż różnych rzeczy ;) czy to jest kolejny scam? Ktoś w jakimś starym poście wspominał i mówił że okay ale słyszałem głównie źle opinie jeżeli chodzi o sprzedaż na tlegramie w PL. Jak to wygląda w UK? Ktoś się orientuje?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.