4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 559 / 28 / 0
Nazwa tematu w ogóle nie pasuje do grupy substancji xD
  • 84 / 18 / 0
Prawda XD w ciągach na ketonach o umiarze zapomnij, chociaż padałam na twarz ze zmęczenia a nos błagał żeby pooddychać powietrzem a nie krwią i prochem to i tak dorzucałam do upadłego aż sie nie skończyło. A za każdym razem jak sie kończyło co również zwiastowało koniec ciągu to wzdychałam z ulgą że będę mogła odpocząć. Dopóki jest to na jednej kresce sie niestety nie kończy, mimo że przestaje kopać tak jak powinno i człowiek zmęczony to i tak sie dorzuca jak węgiel do pieca
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 99 / 21 / 0
Jest jeszcze jedna sprawdzona metoda. Dojebać tak do pieca, żeby obudzić się na oddziale SOR.

Być może zadziała krótkotrwale na wspomniany "umiar" w zażywaniu substancji, ale zawsze to chwila oddechu.
  • 3 / / 0
podziwiam ludzi co maja na tyle samokontroli ze potrafia przestac zrec ketony i zostawic reszte na pozniej. ja tak zawsze gadam ze tym razem sie uda cos zostawic i po kilku dniowym ciagu zostaje z pustym worem xD
  • 9 / 2 / 0
Jeszcze jak się weźmie ilość na posiedzenie i zje do końca to luz. Najgorzej jak się skończy worek i kombinuje się więcej i więcej. Zamiast nocki siedzi się 3.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.