Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 540 / 77 / 0
Nie wale dwa lata tego syfu, codziennie mam kurewskie głody psychiczne, nie udałoby się gdyby nie przymusowa izolacja ponad rok czasu. To gówno jest kurwa gorsze od hery, jest za dobre, rzuć to jak najszybciej bo z czasem jest tylko gorzej. Już i tak raczej tego nie zapomnisz, mnie trzyma przy tym świadomość ile mam teraz do stracenia - a wiem, że jak przyjebie to nie będzie końca dopóki będę miał hajs

Edit. Odstawiłem benzo, wszelkie stimy, kanna i już bym do nich nie wrócił choćby leżały na stole i ktoś by mi za to płacił. Z piko? Miałbym spory dylemat...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.