Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5344 / 968 / 0
Aj tam. Idzie sie przyzwyczaic .
Nikt nie powiedzial ze trzeba cos nawijac .
Czasami wystarczy po prostu byc .
Czlowiek potrafi w telepatie nawet.
Mialem ten problem i go nie mam.
Probiwalem na sile podtrzymac rozmowe zwlaszcza na randkach, co przynosilo odwrotny skutek
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 131 / 19 / 0
wszystko co piszesz ma sens i działa ale jedynym wymaganiem jest znalezienie odpowiedniej osoby co rzadko się zdarza albo mam pecha
  • 4 / 1 / 0
Nie mam nikogo i nie przeszkadza mi to %-D
Było może inaczej ale tylko na początku drogi pustelnika
  • 5956 / 1230 / 43
Tylko w całkowitej samotności można poznać siebie.

Ja mam od lat taki problem, że im bardziej się izoluje, tym więcej ludzi lgnie do mnie.

Chciałbym być sam. Totalnie sam. Gdzieś daleko poza naszym układem słonecznym. Sam na własnej planecie. Jak Mały Książę.

Bo ja mam własne tempo. Nie idę tam, gdzie wszyscy biegną.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2026 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 34 / 2 / 0
Totalny zakon
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
  • 383 / 87 / 0
Jak ja sie otwieram czy sie izoluje to się nic nie zmienia. Chyba w lato miewam momenty, że chce z kimś pogadać to wbijam na jakieś komunikatory z zamiarem poznania kogoś ale efekt jest mierny więc zamykam się po czasie i tak w kółko.
  • 2968 / 639 / 0
@7dni bo Ty nieśmiały, cichy chłopak jesteś. Ale cicha woda brzegi rwie. Jak Ci idzie nofap? Wiesz, że to ma ogromny wpływ na magnetyzm?
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 34 / 2 / 0
Z samotnością różnie bywa raz chcesz mieć ludzi wokół siebie a raz wolisz być sam niczym legendarny zakonnik po karaniu.
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.