Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5281 / 948 / 0
Dałoby to radę ugotować na łyżce zwykłej? Bo innej opcji nie mam, i czy można na próbę dla przykładu 0,2g koksu i troszkę sody nie wiem ile z 30mg i czy taka próba może wypalić? Kiedy przestać gotować i zacząć zbierać tego Kraka jak rozpoznać że reakcja zaszła poprawnie? Jak ogień trzymać na łyżce czy trochę niżej?

%-D
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2256 / 283 / 0
Wypali ale strata duża materiału.
  • 5281 / 948 / 0
To jak to ugotować najlepiej na czym, kiedyś widziałem jakiś dokument jak gangster ten crack w garczkach na gazie.

Nie mam warunków zbytnio więc interesowała by mnie najprostsza metoda, powiem wiec tak jest sklonny poświęcic to 0,2g byle by wyszedl z tego choc kawałek cracku, chciałbym raz spróbować tylko i koniec, nie zamierzam w to brnąć ale ciekaw jest bardzo działania.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2256 / 283 / 0
Jak spróbujesz to ugotujesz wszystko :) nie jest to warte zachodu faza 15/20 minut.
  • 5281 / 948 / 0
@nCuX Chciałem dopisać do CV po prostu, myślę że zmądrzałem i nie ugotuje wszystkie będę wstanie już zapanować nad demonami przeszłości, ciekaw jestem po prostu jak to działa w porównaniu do ketonów. I tak pewnie podejmę próbę jak wspomniałem z 0,2g max i szczyptą sody zależy mi choćby na małym kamyku cracka którego Spale na kilka buchow.

Tylko kiedy przestać gotować? Po czym rozpoznać że już zaszła reakcja ? Ile to trwa mniej więcej? Kiedy to skrzybać podczas gotowania czy po ? Mam wiele pytań bez odpowiedzi jak to zrobić żeby wyszło w ogóle.
  • 2256 / 283 / 0
Do zagotowanego amoniaku dajesz koks i gotujesz odpalasz papierosa wypalasz go i gotowe wyłączasz gaz crack powinien na dole rondelka.
  • 5281 / 948 / 0
Byku skąd ja Ci amoniak wezmę, spróbować mogę metoda z łyżką i soda, to mnie interesuje jak mozesz pomoc i dać wskazówki to będę wdzięczny.
  • 2256 / 283 / 0
Amoniak normalnie w sklepie spożywczym kupujesz.
  • 5281 / 948 / 0
I tak chuj nie mam jak i gdzie tego ugotować bez przypału na gazie xD

Zresztą zobaczę jak mówisz że to chwilę trwa, czyli muszę zagotować amoniak i jaka jego ilość oraz czas gotowania? Później jak już wrzucę koks i wypale szluge to z 2 minuty. Takze może by dało radę %-D tylko czy to śmierdzi bardzo czy cos ? Jest to ryzykowna opcja poszukam chyba jak coś jeszcze info na forum i gotowaniu na łyżce z soda bo widzialem takie posty kiedyś.
  • 5942 / 1225 / 43
Ja pierdole. No niedawno pisałeś, że rzucasz wszystkie dragi, a teraz chcesz się wjebać w najgorszy szit.

Kiedyś czytałem o czterech typach, co postanowili dilować crackiem. Najpierw spróbowali .Efekt był taki, że przez trzy dni i noce nie wychodzili z tej szopy, wszystko sami spalili, Lols.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.