Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 271 / 84 / 2
to też nie tak ze dlugie estry czymkolwiek różnią sie w sprawie przyrostow od krótkich. jest to ta sama substancja. wystarczy rozsądnie łykać inhibitor aromatazy pod badania i wody nie bedzie. @Stteetart jezeli bedziesz podawal enana co 5 dni to estro będzie skakalo jak dziwka na kutasie. chyba ze jestes wyjatkiem i masz malo aromatazy w sobie. generalnie enana polecam strzelac co 3.5 dnia wiec wychodzi np poniedzialek i czwartek. a cypio z racji na lekko dluzszy okres poltrwania mozna strzelac co wlasnie te 4/5 dni. chociaz chyba kazdy powinien wiedzieć ze czym czesciej tym lepiej.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 6 / / 0
Cyp enan poniedziałek czwartek , dawki zależne od wagi jak powyżej 90kg to 300tygodniowo później można zwiększyć max do 500mg bo zacznie estro skakać , radzę zaczynać delikatnie bo że sterydami jak z narkotykami jak zaczniesz od trenu i propa to zapomnij o tym że już coś cię zaskoczy , ewentualnie jeżeli boisz się igieł to spróbuj tury lub metki , , winstrolu solo stawy ci rozjebie , choć osobiście testosteron dawka 150mg co 4 dni po kilku tygodniach możesz do 200mg zwiększyć , nie ma co ładować się odrazu w łączenie środków chyba że chcesz ładnie na lato to leć sobie tren Ace z propem i powodzenia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.