Mnie też damp z apteki 20mg stawia do pionu i dawki 40 mg na 24h nie przekraczam.
Ciary typowo amfetaminowe się pojawiają jak u nowicjusza:)
Kox też max 40mg typowy kick i mam si stara miała tak samo.
@DuchPL chloro ketona rozpoznasz po pieczeniu nosa a mefa jest łagodna dla śluzówek to nie trzyma się kupy
A dziś nawet prawilne Mefy szczypią... więc to dla mnie ogólnie żaden wyznacznik co czym jest. Patrzę bardziej jak moje ciało reaguje na daną substancję.
Każdy wprawiony ketoniarz wie, po jakiej dawce czego się spodziewać... zwłaszcza jak prowadzisz zbilansowany tryb życia, odżywiasz się dobrze i ogólnie dbasz o siebie a do tego smyrasz temat może góra raz w miesiącu dawką nie przekraczającą 3-5G
mefedron ma tak poukładany wjazd że nie pomylisz go z niczym innym, samo działanie oraz łagodne zejście. ( u mnie )
CMCKi bardzo dziwnie mnie opuszczały zawsze... chociaż nie powiem, że ich samo działanie w czasie imprezy złe nie jest.
wczorajnCuX pisze: @serotoninowy
Mnie też damp z apteki 20mg stawia do pionu i dawki 40 mg na 24h nie przekraczam.
Ciary typowo amfetaminowe się pojawiają jak u nowicjusza:)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kox też max 40mg typowy kick i mam si stara miała tak samo.
@DuchPL chloro ketona rozpoznasz po pieczeniu nosa a mefa jest łagodna dla śluzówek to nie trzyma się kupy![]()
wczorajDuchPL pisze: Moja teoria jest taka... mefedron "ładnie brzmi" a mix 4CMC i 3CMC ładowany jako mef też przejdzie ( no skądś ta dopamine trzeba wziąć ) i to jest na dzień dziejszy moja teoria
Bo to, że mefedron się pojawia to już pisaliśmy. Co najśmieszniejsze to po odejściu vendora kilka lat temu nikt o to nie pyta w s+ po czym są zale, że się dostaje fejury.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zacznijmy od tego kto ma papier na mefedron? TY?
Vendor? jakikolwiek użytkownik może potwierdzić, że TEN czy TAMTEN vendor posiada prawilniaka?
nawet jakby jakikolwiek vendor miał papier to wpadłes na to że to może być "takie se"? i że i tak TO UŻYTKOWNIK zweryfikuje ile to warte po jego magicznych SUBIEKTYWNYCH odczuciach, o których tak nie lubisz pisać?
Dlaczego wgl. nie bierzesz pod uwagę tego, że wprawiony narkoman bardzo łatwo odróżni temat "na którym się wychował" od gówna, którego mixy krążą po rynku?
...
rozmawiamy sobie tutaj grzecznie o jakości mefa, każdy tutaj ogarnia jakieś spostrzeżenia, nie przypominam sobie aby ktokolwiek tutaj obecnie latał z papierem jakości i biadolił każdemu że właśnie wciąga czysty temat.
Wiesz... nie jestem jakimś amatorem wczorajszej imprezy
smyrałem legala,
smyrałem po delegalizacji wynalazki,
smyrałem to co się pojawiło zaraz po WIELKIEJ "mefowej" PRZERWIE,
i potem też wiele razy latał materiał, który mi bardziej przypomina jakiś mix chlorów niż mefa... czego tutaj nie rozumiesz? Bo ja właśnie o tym piszę, że w większości przypadków tak właśnie jest.
Zwłaszcza kiedy widzę że ludzie nie ogarniają fazy, chodzą struci, poparzeni, i sikają na brązowo po przemieleniu kilku gram, czego raczej nie doświadczysz po normalnym mefedronie.
Może kiepski przykład, ale dobrą czekoladę od tej która Ci nie smakuje odróżnisz bez problemu, i tak poniekąd jest z mefem, pomimo tego iż rozumiem na jakim poziommie dyskusji chciałbys trzymać rozmowę o jakości mefedronu ALE TAKIEGO POZIOMU SIĘ TRZYMAĆ NIE DA PONIEWAŻ NIKT TU NIE MA PAPIERU KTÓRY POTWIERDZI JAKOŚĆ.
Więc dyskusja i tak będzie czysto subiektywna...
Ja wiem, że po raz kolejny będziesz pisał, że to w dużej mierze kwestia "stanu organizmu", zwłaszcza kiedy taki jegomość smyra sobie towar co 3 dzień,
I JA SIĘ Z TYM ZGADZAM. Zresztą nie pierwszy raz.
Co nie zmienia faktu, iż wielu vendorów żadko kiedy ma po prostu mefa na stanie. Rozumiesz?
Bo taki Maciuś przecież nie pójdzie zrobić badań, a jak mu temat smyrnie trochę dopaminki i serotoninki to zapomni i zamówi znowu..
i w tym tkwi cała PUENTA tematu w którym piszemy..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.