Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
XYZ101010
  • / / 0
Jako że mój ćpuński mózg zwyciężył, znowu wpadłem w że tak to nazwę "obawy" błaaagam doradźcie....

dziś od 10 30 do godziny 14 30 zażyłem ŁĄCZNIE 85mg czystego MPH, następnie o godzinie 16 zażyłem 2 x tiger po 250ml puszka, czyli łącznie 500ml tigera, następnie do 19 00 ciągle robiłem spacer, długi spacer bez przerwy, w tym czasie wypiłem 3l wody z elektrolitami, o godzinie 19 30 zażylem pramolan 50mg, i następnie o 19 45 zażyłem drugi pramolan 50mg ( łącznie dobowo można brać 150-200 ), następnie 3 tabletki magneB6, jest 20:23, leże ale serce dalej mi napierdala fest, może jebnąć ?.....
Ps. O tej 19 30 jak mierzylem ciś. To miałem 140 na 90 i tętno 105....
  • 5907 / 1221 / 43
Uspokój się. Nic Ci nie będzie. Ale na przyszłość masz nauczkę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 13 / 4 / 0
Panikujesz i to w chuj, niektórzy mają gorsze pomiary spoczynkowe na czysto. :D
  • 6 / / 0
27 maja 2026XYZ101010 pisze:
Ale co ja sobie wkręcam XD ? mam obecnie ciśnienie 125 na 77, czyli perfekcyjne, i tętno 79, czyli również znakomite, nie mam już ŻADNEJ lękliwości czy paniki, null, a mimo to dalej napierdala mnie strasznie kark, plecy, caly przelyk jakby mi kurwa spływała jakaś kula wielkości pięści, dodatkowo ta przepona, caluteńkie mięśnie karku.... to mnie tylko niepokoi, dlaczego tak mam mimo całkowicie normalnego już tętna i ciśnienia, admin proszę zatwierdz bo może ktoś odpisze sensownie a nie pierdolenie jak to wkręciłem sobie nerwice
Gula w gardle i kłucie w klatce za mostkiem to może być refluks. Patrząc na to że ciśnienie masz okej, walisz na szybko i pijesz energole to by się łączyło. Walnij profilaktycznie pantoprazol i obserwuj, jak nie ustąpi to rodzinny, albo wycieczka 12h na sor
  • 51 / 11 / 0
Jeszcze raz apeluje o nie zaśmiecanie wątku tym tematem, co do autora powyższego problemu, przestań ćpać jeśli aż tak bardzo ci nie wychodzi panowanie nad swoimi panikami i jeszcze do tych twoich zmartwień dokładasz kofeiny przy waleniu MPH a potem sie dziwisz bo masz lekkie kołatania. Serio, radze przystopować i przede wszystkim nie zaśmiecać tego wątku spanikowanymi postami jeden za drugim bo jest on potrzebny dla innych ludzi, a nie tylko dla tych którzy przejmują się prawidłowymi parametrami i kilka razy pytają o to samo mimo że odpowiedzi na twoje pytania zostały udzielone. Prosiłam i wczoraj i dzisiaj również o to poproszę, nie zaśmiecać wątku panikarzami, a do autora przystopuj.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5907 / 1221 / 43
Nie masz racji.
To nie wątek o sprawach pilnych, zagrażających życiu, tylko o takich właśnie palnikach.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5223 / 936 / 0
@london5 wybracz ale ma rację. Gość kilka dni temu panikował bo zrobił podobny incydent, po czym kilka dni później wziął jeszcze większą dawkę i zapil jeszcze energetykami i znowu panikuje.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.