uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12758 / 2466 / 0
Pułapki piwne też stosuję, ale to tylko redukuje ich liczebność, a u mnie jest tego od groma.
W moim przypadku skuteczna jest tylko sól wokół wiader z doniczkami.
  • 1038 / 91 / 0
Zapomniałem dodać, że inwestuję w nasiona na cały sezon feminizowane. Tak to przynajmniej przedstawia dystrybutor. Póki co, wystarcza mi praca z 1 odmianą. Gdy w końcu będę zadowolony z plonów, rozszerzę swoje pole o inne warianty genetyczne. Natomiast to, co dostaję w gratisie do zamówień, to już automaty mogą się zdarzyć.
  • 12758 / 2466 / 0
Przy takim przedsięwzięciu feminizowane to podstawa. Sam jechałem kilka sezonów na regularnych i miałem ogromny fart do płci, aż do jednego sezonu, gdzie 2 najlepsze sztuki okazały się chamami. Tylko wtedy to było naprawdę budżetowo, a teraz już nie musi.
  • 1038 / 91 / 0
No dobra, nowy sezon jest. Już obracam 10 pestek zakupionych, 3 gratisy obowiązkowe plus gratisy dołączone. Co tak cicho tutaj? Chyba, że w innym dziale są prowadzone dywagacje lub nie ma nic do dodania...:)
  • 20 / 6 / 0
Sezon ruszył. W tym roku tylko auto XXL i fasty. A prezentuje się to tak:afghan mass XXL. Ak47. Runtz x papaya cookies. Wedding cake. Auto animal zookies. Zkittlez x strawberry banana. Auto duck(z ciekawości) Critical punch z gratisow
  • 12758 / 2466 / 0
Ja dopiero się przymierzam do zakupów.
U mnie póki co najlepiej z automatów sprawdzały się sativy / hybrydy. Indici mają zbyt zbitą strukturę topów i gnicie niemal murowane, jeśli pogoda nie dopisze. Chyba, że powtórzy się lato 2024, gdzie każda posadzona sztuka nie miała praktycznie żadnych problemów.

Planuję Gorilla Zkittlez auto od PP (we wspomnianym sezonie wyszła zajebista i zero problemów). Do tego jakieś auto hybrydy. Na sezonowe już nie mam siły...
  • 1038 / 91 / 0
Każdy lubi co innego, jak zwykle.
@jezus_chytrus skoro planujesz zakupy, to kiedy będziesz startował z kiełkowaniem? Nie mam tak rozległej wiedzy, jednak odmiany "auto" potrzebują mniej czasu na okres życia rośliny?
Ja kiełkuję teraz. Z pewnych powodów jest to koniec maja. Z konopii mam 15 pestek. Reszta też do kiełkowania kwiecień / maj, ale nie o tym temat.
  • 12758 / 2466 / 0
Chciałbym wystartować max do końca pierwszego tygodnia czerwca.
Auto potrafi dojść w 9 tygodni, ale równie dobrze mogą to być 3 miesiące. Pestki od Fast Buds miałem zawsze faktycznie szybkie.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.