Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 273 / 23 / 0
20 lutego 2026AlpenGOLD22 pisze:
Hej,
codziennie przyjmuje rano 150mg wenaflaksyny tj venlectine. Na wieczór łykam 50 mg ketrel.
Przymierzam się do nocki z koksem(1g) lub 3mmc (1g). Łącze to zawsze z alkoholem.
Jak odpowiednio się przygotować żeby nie było ZS ani słabszego samopoczucia.

Na co dzień sumplementuje magnez witamine D3, omege 3, b12 jak i 7 innych witamin.
Dobrze odżywiam się jak i ćwiczę 2 razy w tygodniu.
Waga 95 kg.

Proszę o dobre rady ponieważ bardzo mi zależy na jak najmniejszym body lodzie jak i normalnej zwale.

Dzięki za odpowiedzi

przeniesiono ~ kwik
Albo sie leczysz albo cpasz ja ci mogę tylko doradzić żebyś nie mieszał tego leku z stymulantami wyżej wymienionymi istnieje ryzyko ZS. Chcesz ryzykować?
Są przypadki śmiertelne przy zs przypominam.
  • 2 / / 0
22 kwietnia 2026NeonKitsune pisze:
Przy takiej kombinacji leków warto pamiętać, że łączenie SSRI, mirtazapiny i bupropionu nie jest niczym niezwykłym klinicznie, ale wymaga kontroli pod kątem działań niepożądanych, zwłaszcza pobudzenia, bezsenności czy wzrostu lęku.
Dzięki spróbuję jakiś czas z tym buprio i zobaczę jak będzie.
  • 218 / 20 / 0
Dostałem od znajomego 4 tabletki tramadolu, każda ma 75 mg trama i 600 paracetamolu. Tramadolon dostałem raz w życiu w szpitalu ponad rok temu.
Planuje Miksa z koka. Czy obie substancje spowodują jakiś dodatkowy zajebisty efekt? Jak i ile wrzucić?
  • 273 / 23 / 0
Czy ma to sens taki mix wybierz 1
  • 218 / 20 / 0
Nie próbowałem nigdy i chciałem iść w kierunku podobnym do speedballa, jeśli będzie może być chujnia to odpuszcze
  • 572 / 140 / 0
Niespecjalnie speedball z tego będzie. Nie to ROA. A tramadolu do iv nie warto przerabiać. Wrzuć trama wpierw max 150mg odczekaj, zobacz jak zadziała, 300 od razu bez tolererki to nie jedz i dociagnij _mniej_ niż normalnie walisz koksu. Nie ma co przeginać bo raz że koks dodatkowo jak każdy stymulant obniży próg drgawkowy, dwa że w przypadku tramadolu główny metabolit działa silniej od jego samego, jeśli się okaże że u ciebie metabolizm przebiega bardzo wydajnie to te 300 naraz to może być za dużo. Szanse na przedawkowanie raczej małe, ale po prostu będzie nieprzyjemne. Zresztą to specyficzny opioid i np dla mnie jego profil działania jest zdecydowanie gorszy od klasycznych opiatów. Aha, nie pij już alkoholu do tego miksu, szkoda wątroby (paracetamol).
  • 218 / 20 / 0
Ok, dzięki za informacje. Czyli nie miksuje, wrzucę tram kiedyś solo. Myślałem że.pujdziemynw kierunku speedballa ale jeśli nie to nie ma sensu. Poza tym dopiero później przypomniało mi się, ze podbijamy ryzyko padaczki mocno.
  • 30 / 2 / 0
Dobrze, że finalnie odpuściłeś ten miks, bo tramadol jest dość zdradliwy właśnie przez swoje dodatkowe działanie serotoninowe i wpływ na próg drgawkowy. Wiele osób traktuje go jak „lekki opio”, a farmakologicznie to jednak dużo bardziej skomplikowana substancja niż klasyczne opioidy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.