Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
dzisiajserotoninowy pisze: 5 lat już ponad lecę na nebiwololu+ stymulanty. Długofalowo? Kiedy mam dać znać? Nie zauważyłem póki co nic niepokojącego![]()
masz badania choćby EKG ? jeśli masz kardiologa to wspomniał Ci już, że widać po EKG, że ćpasz ? Co MDMA i toksyczności dla rec 5ht2b to masz rację ale wiesz co ten receptor powoduje ?
Wiesz, że np to uszkodzenie zastawki może trwać latami i pewnego dnia poprostu stanie się coś złego i nikt nie będzie wiedział, że to przez stymulant lub przez lek lub przez mix lub przez coś jeszcze innego ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
@Stteetart
Miałem wszystkie badania robione w październiku, w tym EKG, morfologia itd wszystko bo trafilem pierw na sor z cisnieniem i tętnem bardzo wysokim i zagrażającym życiu bodajże 200/140 i tętno ponad 200 po sniffie 1g hexenu podczas ciągu gdzie zjadłem w 3 dni 5g ponad trochę mefa i 3cmc.
Wiem że ten receptor odpowiada za serce, zastawkę czy przerost mięśnia sercowego. Powiem szczerze że to 2g MDMA bardziej negatywne efekty odczułem niż ciągi na stymulujących ketonach, koksie czy fecie. Poza tym działanie dla mnie emki jest tak denne, że definitywny koniec z empatogenami.
U mnie też wszytko ok było a nie kłamiąc tylko mówiąc szczerze bez ściemy poszło luźno z 1kg różnych prochów głównie ketonów...
No ale @Stteetart ciężko po prostu w to uwierzyć i przekonać go że nebiwolol jest bezpieczny. Ja przez jego i innych właśnie przekonania że to śmiertelny mix bałem się wciągnąć jakikolwiek stymulant bo przecież oni kompetentni no i przeczytałem cały ten wątek każdy pisał o śmieci w końcu się wkurwiłem i miałem wyjebane po jakichs 3 latach abstynencji na duposcisku
@serotoninowy W artykule wspomniano również o substancji lebetalol, która działa na oba receptory alfa (skurcz) oraz beta (rozkurcz) przez co ryzyko niezrównoważonej stymulacji alfa jest mniej prawdopodobne. To oznacza brak skurczu naczyń i podwyższenia ciśnienie jeszcze bardziej, a dalej niedokrwienia serca.
Nadal jednak beta-blokery są lekami na receptę, więc nieumiejętne zastosowanie może przynieść więcej skutków ubocznych przewyższając te pozytywne. Samemu nigdy nie przyjąłem laku bez wcześniejszego researchu na jego temat i innym również polecam tę praktykę.
@Streetart Mówisz, że kardiolog jest w stanie wyczytać z EKG jak z księgi o poczynaniach delikwenta? Problemy z sercem mają przeróżne podłoże. Zaciekawiło mnie to, czy faktycznie są w stanie rozróżnić które symptomy spowodowane są przewlekłym stimowaniem.
dzisiajkrzychv pisze: Ja przyjmuje od conajmniej 10 lat nebiwolol i prestarium rano codziennie po 5mg z powodu nadcisnienia wrodzonego. Miałem pare lat temu długie ciągi na emce, troche mefa i innych podobnych kryształow. Miałem niedawno robione badania kardiologiczne i wszystko jest okej, więc raczej najnowszej generacji beta blokery są względnie bezpieczne. Natomiast każdy kto decyduje się na cpanie podczas leczenia niech robi to na własne ryzyko. No i jeśli ktoś przyjmuje te starsze beta blokery to najlepiej w ogóle nic nie walić. Pozdrawiam
dzisiajserotoninowy pisze: @krzychv
U mnie też wszytko ok było a nie kłamiąc tylko mówiąc szczerze bez ściemy poszło luźno z 1kg różnych prochów głównie ketonów...
Po Twoich wpisach @serotoninowy widać, że długofalowo zdrowie masz w nosie a widać to po wpisach na zasadzie "ale to tylko 2gr i nic nie czuć" Toksyczności w mózgu też nie odczujesz, poprostu spadnie regeneracja komórek i zamiast zapasu na 80 lat będziesz mieć na 60 (na przykład).
@troopaoftomorrow mi to w 2019roku powiedziała kardiolog która szukała odchyleń. Były w EKG w jednym miejscu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.