Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2214 / 277 / 0
Re: Antyspam
Nieprzeczytany post autor: nCuX »
Żeby zalogować się przez tora to już w ogóle abstrakcja 1 na 20 exit nodów pozwala na zalogowanie :(
  • 696 / 136 / 0
Nieprzeczytany post autor: krzychv »
To chyba głownie problem mobilny z iphone, na kompie nie mam w ogóle problemu, a na telefonie jakoś od tygodnia nie da się w ogóle zalogować, ciągle sie odswieża i choy
:tabletki:
  • 5194 / 927 / 0
Na androidzie zero problemów.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2214 / 277 / 0
Nieprzeczytany post autor: nCuX »
@krzychv zainstaluj sobie vpn jak masz revoluta to masz za darmo nord vpn z czystymi ip.
  • 2065 / 508 / 0
24 kwietnia 2026nCuX pisze:
Żeby zalogować się przez tora to już w ogóle abstrakcja 1 na 20 exit nodów pozwala na zalogowanie :(
Dokładnie z tym samym się zmagam. Już mnie palce bolą czasem od klikania zmiany exit node. xD
  • 1152 / 230 / 7
Nieprzeczytany post autor: hydroksy »
Też to mam przez Tor. Nie dałoby się wpuszczać po ciasteczku sesyjnym jak już jestem zalogowany?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 2065 / 508 / 0
Anubis raczej nie jest w stanie zweryfikować czy podany id sesji jest poprawne, ale wygląda jakby token generowany przez anubis miał dużo krótszy czas życia niż sesja. Więc może ten czas życia dałoby się wydłużyć?
Spierdolix
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: Spierdolix »
Jakis czas było dobrze i wróciło. Czytam wiele innych stron z Anubisem i tylko na hyperrealu jest problem.

Internal Server Error: administrator has misconfigured Anubis. Please contact the administrator and ask them to look for the logs around: fast.

H4sIAAAAAAAA/wTA
Sw4CMQgG4L2nILNv
MkTrWG4DCdaFKeX3
EXt7v692uI5FcDcX
undzCP3wJLVOL3to
Cm3zM9aCviE7t8Tk
vRyRWY7aUIJRC1/q
Nc/tFpixnf4BAAD/
/1iyEURXAAAA
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.