Jak bedziesz w A-dam i zobaczysz w menu weed Dr. Grinspoon bierz w ciemno, najlepsza sativa ever.
waxu nie bo tu kurwa pojebana cena tzn fajny mam kofik ale za drogi chyba >50€ za śmieszne ilości, przecie nie będę tyle złodziejom tyle płacić (prędzej czy później pewnie zapalę, albo jeszcze lepiej - sam se zrobię
a to nie to samo w pewnym sensie jest co BHo? różni się chybna tylko tym, że z gorejącej do czerwoności prasy jest pozyskiwane ale zawartość THC równie mocarna do 90% jest ?!
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
edit. rozpisac sie o odmianach? obecnie pale Vanilla Noir z Red Runtz jako wieczór, za dnia paliłem AMG i Zuncle, wszystko z dodatkiem statica. mieszkam w prowincji w Nl w ktorej jest legal wiet experiment dlatego wszystko w kofie jest prepacked, musi miec qr kod THC% etc. ciekawostka - odmiany 28% bywaja slabsze dla mnie niz 18%, wszystko zalezy od terpenow zawartych w danym suszu.
wczorajnCuX pisze: https://www.coffeeshopmenus.org/ znasz te stronę?
to ktoś w polsce bierze z przypalowego telegrama jeszcze jak jest medyczniak?
może jeszcze kurwa od seby z bramy obok?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
wczorajawonor pisze: od zawsze byłem team sativa i wciaz na dzienne palenie wybieram hejzy, jednak z domieszką mocnego haszyszu w bongu. po indice nie moge funkcjonowac, mam wysoka tolerancje i pale 0,4 na bongo - dlatego po jakims czasie zazwyczaj usypiam i mam dziury w pamieci. indici mam zazwyczaj 2-3 odmiany w domku i palę sobie na sen. juz bez haszu, bo z kolei jak sie z haszem najaram przed snem, to rano nie daje rady wstac na czas :D
edit. rozpisac sie o odmianach? obecnie pale Vanilla Noir z Red Runtz jako wieczór, za dnia paliłem AMG i Zuncle, wszystko z dodatkiem statica. mieszkam w prowincji w Nl w ktorej jest legal wiet experiment dlatego wszystko w kofie jest prepacked, musi miec qr kod THC% etc. ciekawostka - odmiany 28% bywaja slabsze dla mnie niz 18%, wszystko zalezy od terpenow zawartych w danym suszu.
wczorajCzoug pisze: omg wut![]()
to ktoś w polsce bierze z przypalowego telegrama jeszcze jak jest medyczniak?
może jeszcze kurwa od seby z bramy obok?Spoiler:
MACDRIVER upierdalator ładna sysunia?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.