Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, najprawdopodobniej przedawkowalwm mefedron, odcina mi film, mam dużo ziemnych potów, lata mi całą szczeka i oczy, mam bardzo rozgrzaną skórę jestwm powtórnie śpiący pomimo zjedzenia dużej ilości tematu. Mogę iść spokojnie stać czy lepiej to przeczekwc?
  • 2927 / 632 / 0
Napij się czegoś dla nawodnienia, jeżeli masz benzodiazepiny to zażyj np. 10mg diazepamu czy 1mg alprazolamu. Możesz zjeść coś szybko przyswajalnego i słodkiego. Jeśli będzie bardzo źle to numer alarmowy 112. Ile dokładniej zażyłeś i jak jest teraz?
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 1 / / 0
Pić to cały czas pije ale czy mogę się położyc normalnie bo bardzo mnie znosi a i nie mam benzo niestety
  • 1 / / 0
Prometazyne ewentualnie mam ale to chyba się nie nqda
  • 2927 / 632 / 0
Co do spania ciężko powiedzieć kiedy Cię nie widzę ale najprawdopodobniej powinieneś spróbować odpocząć. Nie bierz więcej i pod żadnym pozorem nie pij alkoholu.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 1 / / 0
Dziękuję
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.