Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2927 / 632 / 0
Szybkie przejście od:
08 kwietnia 2026Zgientus pisze:
zabiłem kogoś? Jeszcze nie, ale tak potraktowany jestem tego bliski.
do:
10 kwietnia 2026Zgientus pisze:
musimy trzymać się razem

Skończ się błaźnić. Masz tu numer, bo chyba nic innego nie pomoże:

Infolinia MONAR: 505 552 727 (czynna od poniedziałku do piątku w godz. 14:00–18:00).
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 860 / 152 / 0
08 kwietnia 2026Zgientus pisze:
Co ja kurwa zabiłem kogoś? Jeszcze nie, ale tak potraktowany jestem tego bliski.
Za takie coś domagasz się ponownego rozważenia decyzji, która już została podjęta?
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 4457 / 709 / 2154
Zgientus - dwa tygodnie bana. W tym czasie moderacja prawem głosu zadecyduje, czy dostajesz na główne konto perma, czy też zostajesz. Wyłoni decyzję większa ilość głosów "ZA" odnośnie danej decyzji. Finalnie, jeżeli większość będzie przeciw, na twoim koncie znajdziesz informacje o banie permanentnym. Jeżeli zostaniesz, po 14 dniach Twoje konto zostanie odblokowane.

Szaro to widzę, natomiast to jedyna rozsądna opcja, dzięki której wszystkie strony będą mogły być zadowolone. Co do tego, co się wydarzyło (teksty, insynuacje, podżeganie): nie będę oceniał, bo nie jestem od tego.

Finalnie "większość" osądzi. Ja zagłosuje jako jeden z ostatnich. Od teraz: dwa tygodnie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 5883 / 1216 / 43
Tydzień.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 198 / 14 / 0
Moim zdaniem każdy zasługuje na 2 szanse. Osobiście mam już 2 warny, więc pewnie będę następny w kolejce :(
  • 6234 / 446 / 12
10 kwietnia 2026Zgientus pisze:
Chcę zostać poddany pod osąd. Sędzią jest surveilled.
Zamierzam powołać ławę przysięgłych w składzie: DelicSajko aka DzoBajden, CatchAFall, jezus_chytrus, deadmaus5, Steetart, MerX i mmigotka.
Oskarżony nie wybiera sobie sądu, lol.
Nie podejmuję żadnej decyzji tutaj, ale swój głos oddałem.

Zarządzam natomiast zakaz akceptowania postów Zgientego w tym wątku dalej. Dziękuję z góry 🙏
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 9559 / 1886 / 2
13 kwietnia 2026CloneserSztuki pisze:
Moim zdaniem każdy zasługuje na 2 szanse. Osobiście mam już 2 warny, więc pewnie będę następny w kolejce :(
Masz wyżej napisane jak zostanie podjęta decyzja. Czego nie rozumiesz ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 198 / 14 / 0
@Stteetart
Rozumiem tak tylko chciałem wesprzeć
Istnieje coś takiego tak redukcja warnow i czy po 3 dostsje się bana?
  • 2927 / 632 / 0
@CloneserSztuki Przeczytaj regulamin. Każdy warn obowiązuje 90 dni od momentu wystawienia, a w przypadku kumulacji 3 warnów automatycznie nakładany jest ban na 72 godziny.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 198 / 14 / 0
I potem jakieś ograniczenia konta czy nic się nie zmienia?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.