Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
08 kwietnia 2026Zgientus pisze: zabiłem kogoś? Jeszcze nie, ale tak potraktowany jestem tego bliski.
Skończ się błaźnić. Masz tu numer, bo chyba nic innego nie pomoże:
Infolinia MONAR: 505 552 727 (czynna od poniedziałku do piątku w godz. 14:00–18:00).
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Szaro to widzę, natomiast to jedyna rozsądna opcja, dzięki której wszystkie strony będą mogły być zadowolone. Co do tego, co się wydarzyło (teksty, insynuacje, podżeganie): nie będę oceniał, bo nie jestem od tego.
Finalnie "większość" osądzi. Ja zagłosuje jako jeden z ostatnich. Od teraz: dwa tygodnie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
10 kwietnia 2026Zgientus pisze: Chcę zostać poddany pod osąd. Sędzią jest surveilled.
Zamierzam powołać ławę przysięgłych w składzie: DelicSajko aka DzoBajden, CatchAFall, jezus_chytrus, deadmaus5, Steetart, MerX i mmigotka.
Nie podejmuję żadnej decyzji tutaj, ale swój głos oddałem.
Zarządzam natomiast zakaz akceptowania postów Zgientego w tym wątku dalej. Dziękuję z góry
13 kwietnia 2026CloneserSztuki pisze: Moim zdaniem każdy zasługuje na 2 szanse. Osobiście mam już 2 warny, więc pewnie będę następny w kolejce :(
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rozumiem tak tylko chciałem wesprzeć
Istnieje coś takiego tak redukcja warnow i czy po 3 dostsje się bana?
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.