Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Sam se odpowiedziałeś na pytanie, nawet nie wiesz czy może były jakieś inne domieszki, które zaszkodziły. Będziesz walił więcej pogłębisz sobie problem bardziej. Sam zdecyduj co jest ważniejsze…
Mam taką teorie która nie jest podparta naukowo, ale wynika tylko i wyłącznie z moich eksperymentów i doświadczeń, że układ dopaminergiczny wchodząc w taką kuracje przez podwyższony poziom serotoniny ulega całkowitemu wyciszeniu, a jeśli jest permamentnie rozjebany po ciągach ketonowych nie ulega regeneracji.
Pare kilo zjedzonych ketonów, ciezkie uzależnienie. Potem odwyk i wejście na SSRI. Po roku odstawienie i brak jakiejkolwiek poprawy. A co gorsze zaobserwowałem, że stan po odstawieniu leku uległ jeszcze pogorszeniu!! Trzymac się z dala od jakichkolwiek psychiatrów. Uboki po SSRI przewyższyły te po ketonach. Oczywiście psychiatrzy są sprytni, będą bronić statusu i robić z ciebie schizofrenika, albo wciskać Ci że to pogorszenie przez depresje, a nie leki. Wszystko tylko, zeby utrzymać biznes na jebanych naiwniakach, którzy dają się nabrać. Ale tonący brzytwy się chwyta. Tak jak mówię wejście na te leki po odstawieniu jest moim życiowym błędem z którymi konsekwencjami zmagam się do dziś. Na niektórych to zadziała inaczej, nie mówię że wszyscy będą mieli taki efekt jak ja. Ale radziłbym się wam zastanowić dwa razy zanim wejdziecie do tej studni.
Toksyczna psychologia i psychiatria. J. Stukan
Nie chcialbym wyjsc na oredownika ani nawet szczegolnego zwolennika hipotez jakie autor w ww pozycji stawia, ale uwazam ze zdecydowanie warto sie z nia zapoznac i ostrozniej podchodzic do lykania wszystkiego co psychiatra po minimum wywiadu raczy zaordynowac.
Taka refleksja natury ogolnej, nie bic prosze, bo jeszcze w depresje popadne.
Jadłeś też to kilogramami więc jesteś po prostu jak hulk ;), jest tyle czynników na to że ssri mogę być temu winne bądź chuja dały i to były efekty odstawienie po prostu. Trzymam kciuki że wszytko wszystko wróci do normy nie trać wiary o lepsze jutro pamiętaj że mózg jest neuroplastyczny i z dłuższym czasem powinno ci się ustabilizować. Nie będę pisał co ja bym zrobił bo jeszcze dostanę Warna albo bana, możliwe że nawet jest w trakcie realizacji.
Zmień psychiatrę popytaj na forach kto jest w twojej okolicy najlepszy
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.