4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 17 / 0
Ale sudafed z xylometazolinem? Jeśli tak, to xylo stosowany ponad tydzień rozwala śluzufkę nosa. Tak jak pisał ktoś wyżej, pseudoefedryna i stimy obkurczają właśnie naczynia krwionośne.
  • 5040 / 893 / 0
mefedron już nie jest dla mnie. Mialem sampla 0,5g. Zrobiłem z tego 2 kreski, nie wiem co ja w tym kiedyś widziałem i jak ta faza mogła się podobac. 250mg na sniffa to spora dawka, pewnie ktoś początkujący by miał efekt wow i skaczący obraz oraz euforię. Ja po tym czułem tylko lekko serotoninę na początku a później delikatny speed. Na pewno nie kupię nigdy mefedronu i współczuję tym wszystkim ludziom co to nadal walą i ogólnie te całe "krysztaly" 3cmc itd
  • 3669 / 605 / 1
Gram per os robi robote- tak mówiła mi koleżanka mefedroniara
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9534 / 1879 / 2
14 marca 2026iluminazi pisze:
Ostatnio dorwałem 3g 4mmc w krk.
Bardzo dobry, od lat takiego nie miałem.
ile w ciągu ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 808 / 138 / 0
@danychBrak gram per os na jak długo? Ostatni raz jak miałam dla siebie gram mefedronu to starczał mi jakoś na niecałe 2 dni, przy małych kreskach i stosunkowo częstych dorzutkach. Ale oczywiście zamknęłam się naćpana w chacie i jak to z ketonami - żresz dopóki się nie skończą.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 4 / / 0
U mnie 3mmc schodzi na nocce 7-8g na dwie osoby.
  • 3669 / 605 / 1
26 marca 2026mmigotka pisze:
@danychBrak gram per os na jak długo? Ostatni raz jak miałam dla siebie gram mefedronu to starczał mi jakoś na niecałe 2 dni, przy małych kreskach i stosunkowo częstych dorzutkach. Ale oczywiście zamknęłam się naćpana w chacie i jak to z ketonami - żresz dopóki się nie skończą.
Ta osoba piła gram drinkiem z colą.
Wystarczało jej na 2-3 godziny.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1 / / 0
siema sory jesli powielam temat i cos mi umknelo w szukajce ale mam szybkie pytanie. ile wam sie trzymaja wielkie zrenice po krysztale (3cmc / 4mmc itp)? chodzi mi o to ile czasu od ostatniej wrzuty oczy wracaja do normy i reaguja na swiatlo tak zeby nie bylo przypalu. z gory dzieki za info i sory za ewentualny syf na forum piona
  • 11 / / 0
Hejka, w końcu mam okazję po raz pierwszy spróbować prawdziwej mefki i chciałabym wycisnąć jak najwięcej z tej substancji. Rzecz w tym że od ponad pół roku regularnie wrzucam 3cmc - co weekend, czasami częściej, ale też zdarza się że rzadziej. Tolerka oczywiście jest spora, zaczynałam od 2g/2 os teraz to jest 6-7g/2 os. Ostatni miesiąc to praktycznie codziennie ale za to w „mikrodawkach” tj. dwie bombki po 200-250mg.
Jak długa powinna być absta, aby w pełni odczuć mefa, żeby ten pierwszy raz był niezapomniany? 😅
  • 808 / 138 / 0
@Rio1415off zależy jak długo byłam w ciągu bez snu. Dopóki się nie położyłam spać i nie przespałam przynajmniej paru h to zawsze miałam źrenice jak złotówki. Im dłuższy ciąg tym więcej godzin snu potrzebowałam, z reguły po przebudzeniu źrenice były nieznacznie powiększone i reagowały na światło, albo w ogóle nie było już po mnie widać. Dobrze jest coś zjeść przed pójściem spać i się dobrze nawodnić, to samo po przebudzeniu. Nie ma nic gorszego niż siedzenie odwodniony i zassany z głodu w nadziei, że za parę h źrenice zmaleją. No nie zmaleją, bo to nie tylko kwestia mefedronu tylko w pewnym momencie też zmęczenia organizmu.

@MenteMa fazy po ketonach pomimo, że jak dla mnie działają w miarę podobnie to jednak po mefedronie jest bardziej jak po empatogenach. Wniosek jest prosty - potrzebujesz serotoniny. Nie wpieprzaj dragów, dobrze się odżywiaj, poćwicz coś i wysypiaj się chociaż przez miesiąc to jest spora szansa, że przy dobrym temacie powinno Cię dobrze trzepnąć. 3 CMC działa bardziej stymulująco, ale daje taką charakterystyczną 'pustą' fazę, czysto fizyczną, siada na mięśnie i nie jest zbyt empatogenny w przeciwieństwie do mefedronu po którym człowiek robi się gadatliwy i wylewny. Różnicę odczujesz na pewno po miesiącu całkowitej abstynencji, a im dłużej będzie ona trwała, tym bardziej odzwyczaisz organizm od tego typu stymulantów więc w ostatecznym rozrachunku też i mefedron poczujesz mocniej.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.