4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 542 / 20 / 0
Nazwa tematu w ogóle nie pasuje do grupy substancji xD
  • 18 / 5 / 0
Prawda XD w ciągach na ketonach o umiarze zapomnij, chociaż padałam na twarz ze zmęczenia a nos błagał żeby pooddychać powietrzem a nie krwią i prochem to i tak dorzucałam do upadłego aż sie nie skończyło. A za każdym razem jak sie kończyło co również zwiastowało koniec ciągu to wzdychałam z ulgą że będę mogła odpocząć. Dopóki jest to na jednej kresce sie niestety nie kończy, mimo że przestaje kopać tak jak powinno i człowiek zmęczony to i tak sie dorzuca jak węgiel do pieca
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 1444 / 376 / 13
po umiarze to już jedynie udar
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 15 / 2 / 0
Jest jeszcze jedna sprawdzona metoda. Dojebać tak do pieca, żeby obudzić się na oddziale SOR.

Być może zadziała krótkotrwale na wspomniany "umiar" w zażywaniu substancji, ale zawsze to chwila oddechu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).