Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Trafione?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 5 / / 0
Świeżo zerwane w nieco lepszej jakości
  • 5 / / 0
Te same podczas suszenia
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2025 przez Thex99, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 871 / 119 / 22
Nie trafione :alergia:
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
A ten?
  • 213 / 38 / 0
Nie to :/
  • 8 / / 0
Znalezione na małej łące z 2 stron otoczonej lasem, z 1 domem, a z ostatniej dalsza część łąm i pastwiska.
  • 871 / 119 / 22
Zaden z powyższych to nie łysa...
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Kochani! Pierwsze grzyby (golden teacher). Zadowolona wyciągam te skurwysynki (jeden prawie wielkości mojej dłoni, ok), a one niebieskie o.o Czy to zwykłe uszkodzenie grzyba, charakterystyczny kolor czy pleśń? Teraz jak czytałam to niektórzy otwierają kity i je wachlują, ale na moim było napisane, żeby nie otwierać pod karą śmierci, no to nie otwierałam :/ Sorry za światło na zdjęciach, mam tylko ciepłe światło sufitowe, ale powinno być widać o co chodzi. Pzdr
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.