Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2128 / 267 / 0
Ale to jak porównywanie psa do jeża fety nie walisz 100mg tylko 20mg i jest si. Jak jesteś na spidowany to już przedawkowanie. Z tego co przeczytałem kilka twoich postów to walisz tylko żeby się na jebać. A amfetaminą nie osiągniesz stanu jak po B-K.
  • 89 / 4 / 0
Oczywiście jakbyś dawkował nisko cmcmmc, myślę że byłby podobny efekt ale za duża chęć na dorzutke i ludzie biorą tego więcej. Nie napisałem, ze beta-ketony są cudowne tylko napisałem o różnicy przy nadużywaniu długofalowym między ceemmmce a amfetaminie. Przytoczę zasadę Paracelsusa ,,wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną – tylko dawka czyni truciznę”. Ludzie walący amfetamine w dużych dawkach kończą gorzej niż ketoniarze(bez mefedronu)
Nie wszyscy biorą amfetamine w niskich dawkach, są też tacy co lecą grubo z tematem bez zapinania pasów.
  • 771 / 135 / 0
Gościu, nie porównuj już ketonów do fety bo zaczynasz pieprzyć głupoty. Ketony nie mają podjazdu do fety. Chyba w życiu porządnej amfetaminy na oczy nie widziałeś i nie próbowałeś skoro dalej idziesz w zaparte że ketony są w jakikolwiek sposób bezpieczniejsze, bo to jest bzdura totalna
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 89 / 4 / 0
Może masz rację po prostu obserwując ludzi oraz środowisko mam porównanie.
Nie twierdzę na 100%, że tak jest tylko subiektywnie się wypowiedziałem. Chyba na tym polega forum, żeby wymieniać się doświadczeniami i dyskutować na dany temat a to że ty miałaś gorsze doświadczenie z mefedronem niż z amfetamina może wpływać na to wiele czynników np.kondycja układu nerwowego jak i całego organizmu. Ok rozumiem dobra amfetamina po 1 kresce człowiek nie czuje parcie na dorzutkę bo stymuluje konkretnie i się dłużej utrzymuje i większość użytkowników nie wali tego masowo ale są też tacy to lecą za ciosem konkretnie, zależy od osoby.
Aktualnie z badań klinicznych wiemy że substancje takie jak mefedron i amfetamina są neurotoksyczne inne beta ketony pewnie też ale czy wszystkie tego nie wiemy a jeśli jest już jakieś badanie jeśli chodzi o 3cmc,3mmc poprosiłbym o podesłanie. Nie można stwierdzać że coś jest nicht gut nieposiadając badań klinicznych. 5 moich znajomych przez nadużywanie amfetaminy do dziś nie mogą dojść do siebie a ci co wala sprawdzone np3mmc po latach nie ma aż takiego spustoszenia a jest ich paru.
Chodzi mi o to że jak ktoś leci grubo z feta a ktoś kto leci grubo z np.3mmc to feta bardziej zdegeneruje. Amfetamine większość bierze w mniejszych ilościach, beta ketony w większych bo większe parcie i fakt jest gorzej dla użytkownika ale nadal mi chodzi o nadużywanie, gdzie ktoś bierze fetę PRZESADNIE.
  • 81 / 10 / 0
@mamyto321 Co ty piszesz za farmazony. Kryształy jak 3cmc powstały po to by niszczyć ludziom życie i uzależniać. amfetamina powstała jako lek na adhd. Znam mnóstwo ludzi którzy lecieli grubo z amfetaminą jeszcze w latach 90 gdy była z 8 razy mocniejsza i bardziej euforyczna. I do dziś mają zajebiste życia. A kryształy jak 4mmc, 3cmc każdego kto leciał grubo zniszczyły
@mmigotka Napisz mu coś jak sie będzie pruł hahah
  • 459 / 121 / 0
Jak zsyntetyzowano fetę to ADHD jeszcze się nawet tym, no, fizjologom nie snilo. Ale spoko, dobre sci-fi zawsze na propsie.
  • 2128 / 267 / 0
Ale była używana przez wojsko żeby przeciw działać zmęczeniu i sprawdziła się wyśmienicie ;)
  • 459 / 121 / 0
A pierwsze zastosowanie syntetycznego katynonu to antydepresant.
Niemniej nie podcinajmy koledze skrzydeł, dobrze leci z nomen-omen tematem. Alternatywna historia substancji tom 1 heheh.
  • 771 / 135 / 0
@PowaznyRozwazny3322 próbowałam, co się będę z koniem kopać jak typ ma swoją rację. Przedstawiłam argumenty, uzasadniłam.
Kolega najwyraźniej dobrego włada nie widział i nie miał z nim do czynienia.
Jak się będzie pruł to inna sprawa ;)
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.