Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Imo istnieje ale świadomość czym jest benzo i umiar to jest klucz, sam kiedyś byłem na okropnych ciągach a teraz wezmę morze raz-dwa razy na miesiąc po 4mg (taka tolerka niestety) ewentualnie w bardzo stresowych sytuacjach
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
A ja to właśnie nigdy nie miałem do tego zachcianek, spróbowałem raz czy dwa za czasów wielu vendorów etizolam i diazepam ale w ogóle mi nie podeszło. Minęło trochę czasu a ja ostatnio wale stimów ponad stan, niedawno dostałem lekkiej zapaści i się zastanawiam czy sobie nie ogarnąć i wrzucić do portfela w razie w, i ewentualnie używać kiedy czuje że jestem mega zmeczony i powinienem spać ale fizycznie tego nie czuje i mózg chce dalej napierdalać. Z tego co tutaj czytam to jebać benzo i opio bo to gówno i nie ma sensu.
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 270 / 36 / 0
Chyba tylko z zaleceniami lekarza, chociaż i to nie daje gwarancji
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.