Zakładam wątek, bo nie widzę na temat tej substancji.
Trafiłem na to w jednym ze sklepów. Zielony jestem z chemii wklejam ze sklepu informacje. Co ciekawe "molecular formuła" wedle ChatGPT to klonazolam. Trochę czytałem, rozpuszczalne w wodzie podobnie jak avizafon. Cena około 200€ za gram, ale jeśli porównać moc diazepamu do alprazolamu, to moim zdaniem nie wychodziło by jakoś szczególnie drogo względem avizafonu który też 50-60€ za 1g mogłem znieść.
Product Name : 2-amino-N-((4-(2-benzoyl-4-chlorophenyl)-5-methyl-4H-1,2,4-triazol-3-yl)methyl)-3-methylbutanamid
hydrochlorid
CAS No. : No data available
Molecular Weight : 462,38
MDL No. : No data available
Purity/ Specification : >98%
Molecular Formula :
C22H25Cl2N5O2 Storage : Inert atmosphere, room temperature
[ external image ]
Ktoś coś wie, zna się, może się wypowiedzieć? Z góry dzięki.
Pozdrawiam
scalono - detronizator
Zamówiłem 0,5. Nie mam porównania do ori xnanaxu, bo tej legendy nie kojarzę, żebym kiedykolwiek brał.
2-3mg na godzinę przed snem usypia szybko, po 7 godzinach snu nad ranem czułem się jeszcze ciut "zadżumiony".
Po wieczorze z wódką, piwem i ziółem i obudzeniem się z kacem i bólem głowy 5mg pomogło spędzić dzień czując się normalnie, bez problemu wypełniając masę obowiązków.
W smaku mocno chemiczne pozostawia ten specyficzny, delikatny posmak avizafonu którego brałem po 45 czasami więcej doraźnie.
Czy się opłaca? Czy stare ksaniaksiarze byliby zadowoleni? Nie wiem, ale wiem, że po avizafonie mam nowego ulubieńca.
Pozdrawiam
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.