Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 1061 / 277 / 0
Uwaga, podstępny supel.

Jest bardzo mocna, dawki rzędu 100mg kopią już bardzo mocno.

Droga podania - koniecznie doustnie, bo sniff powoduje jeszcze intensywniejsze działanie i możliwość przestymulowania organizmu i nieprzyjemne skutki z tym związane.

Substancja ładuje się do godziny, czyli dość długo.

Z modafinilem 200mg, 100mg teakryny to już naprawdę max i człowiek jest na granicy przestymulowania. Teraz tyle wziąłem i już wiem, że jutro wezmę mniej ~70mg.

Odpadają:
- łączenie z kofeiną,
- łączenie z nootropami.
Jest zwyczajnie za mocno.

Ogolenie rzecz biorąc, miało to być subtelniejsze od kofeiny, ale jest w pizdę mocne xD.
  • 341 / 115 / 3
@GermanskiOprawca
ale jest w pizdę mocne

Może nie wyraził bym tego aż tak subtelnie ale mogę się zgodzić. Bardzo mocna substancja. Porównał bym teakrynę bardziej do modafinilu niż do kofeiny.

Trzy uwagi. Po pierwsze wczytuje się długo, ja poczułem dopiero po około dwóch godzinach (za każdym razem tak było i zgadza się to mniej więcej z opisami innych ludzi). Drugie, to czas półtrwania w organizmie 8-9 godzin, więc bardzo długo jak na tego typu substancję. Lepiej nie brać po południu bo może być problem ze spaniem. Po trzecie, daje mi dużą klarowność umysłu i dobry nastrój. Próbowałem od 100 do 400 mg.
  • 5274 / 943 / 0
Da rade wapo ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 29 / / 0
Teakryna to związek strukturalnie zbliżony do kofeiny, ale o wyraźnie dłuższym czasie działania i wolniejszym „wejściu”. Doustnie ma sens, bo tak była badana biodostępność, metabolizm i bezpieczeństwo odnoszą się właśnie do tej drogi podania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.