Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ogolnie filtracja i caly roztwor poszedl mi banalnie latwo. Wklucie duzo ciezej mam 05 20mm i dopiero w 3 podejsciu trafilem ale wypadlem z niej i troche sie zrazilem poniewaz nadal lekko boli chociaz juz opadlo. Pierwsze 2 to przypadkowe podania podskorne ale malutkie rzedu 0.2ml. (3 w sumie tez przez wypadniecie gdzie podalem ok.1.5ml) Jakies porady?
zauwazylem ze u mnie glownym problemem okazaly sie byc stres i rece czuje ze idealnym rozwiazaniem okazalo by sie benzo... ktorego nie mam.
Jak ci się uda opisz wrażenia i sprzęt, którego użyłeś (pojemność strzykawki i długość igły) jak i przyjętą dawkę.
Jak masz igły "piątki" o długości 20mm- ja się z takimi nigdy nie spotkałem jednak nie twierdzę, że nie istnieją to powinieneś sobie poradzić niedużo gorzej niż z tymi o długości 16mm czyli idealnymi dla osób z dziewiczymi batami.
Tak, że najlepiej większa pompka i mniejszy kąt wkłucia. Kilka/kilkanaście głębokich oddechów przed strzałem też może pomóc.
17 stycznia 2026kondziq100 pisze: Jakies porady?
zauwazylem ze u mnie glownym problemem okazaly sie byc stres i rece czuje ze idealnym rozwiazaniem okazalo by sie benzo... ktorego nie mam.
Z tego co kojarzę (nie biorę opio IV już dosyć długo, jakoś pół roku) są igły 0,5 długie, sama nimi nie lubiłam operować, zawsze korzystałam z 0,45. Zależy też od miejsca wkłucia. Nie ma co panikować tylko zachować spokój i sterylność i wtedy powinno pójść łatwiej.
The chemistry of the morphine alkaloids - K.W. Bentley.
https://ebook-hunter.org/the-chemistry- ... be74d146f/
Przecież wiadomo, że do tego wrócisz, bo prawie każdy wraca...
A jak ktoś zastanawia się teraz czy zrobić to po raz pierwszy to powiem tylko: nie idźcie tą drogą.
Odstawiam Majkę. Brałem z rok w dawkach 2 x dziennie po 30-60 mg.
Ostatni miesiąc 2 x 30-40 mg.
Mam jeszcze kilka dawek Majki a potem chce zejść na kodeina i tramadol.
Czy jest możliwe przejście z takiej dawki Majki na kodeine ewentualnie tramadol.
Mam relanium, klona i Pregabaline, także mogę się wspomóc.
Co myślicie?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.