Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
PS: to nawet po latach uzależnienia od opio, po spróbowaniu chyba każdego opio dostępnego w PL, zawsze fenomenem będzie dla mnie dlaczego kodeina działa euforycznej i daje większy błogostan od np Majki i.v oxy i.v helu i.v fenta i.v może podchodzę do niej zbyt emocjonalnie jest kojarzona w mojej głowie z uczuciem kiedy nagle wszystko było dobrze gdy miałem bardzo ciężki okres w życiu i akurat poznałem się z nią idk nie mam pojęcia, wiem jedno, ze w moim przypadku wystarczył rok, żeby skończyć na ciężkich opio i.v i gdyby nie zawijką na pudło nie wiem czy bym z tego wyszedł, ogólnie parcia wielkiego nie mam, żeby robić jakieś ciągi od i.v mnie na szczęście odpycha więc mocne opio odpada jedyne co mógłbym zarzucić to też za jakiś czas jakieś PST, lub DHC
U mnei tez to roznie z tymi oczami jest, np wszyscy mieli pamietam rozjebane galy po krysztalach itp a ja normalne lecz jakies tam dzialanie bylo czuc. Ale jednak zawsze moje oczy sie roznily od opisow pozostalych.
@freezin9moon
Wiesz no calkiem dzialania zero moze nie ma, jakies tam jest poczucie lekkiej sedacji czy cos ale to dalej nie to samo, jak konkretna bomba, tak czy siak bedzie trzeba troche ograniczyc.
Wiecie moze lub ktos moze doświadcza przy duzych dawkach typowo thiocodinu a bardziej sulfogowna biegunki zwyklej lub tej tłuszczowej tak zwanej?
Ogolnie ktorys miesiac juz mam ta blyszczaca, biegunke tluszczowa, glownie nie zaglebialem sie w temat bo przeczytalem ze po sulfogwajakolu moze byc tez biegunka wiec myslalem ze to od tego + jak zarzucam 2x dziennie 800mg+ myslalem ze to jest przyczyna, lecz ostatnio zjadlem 1x a to sranie bylo na drugi dzien i tak, wczesniej czegos takiego nie bylo powiedzmy do tych 720mg, stolec byl normalny ewentuyalnie wiecej smierdzocych gazow bylo lecz od dluzszego czasu czy zjem raz czy dwa razy dziennie to na drugi dzien i tak jest wodniste sranie, blyszczace i wlasnie takie tlustawe, koloru zoltego, w sumei sram raz dziennie jezeli to ma znaczenie, no czasem czasem dwa razy dziennie no i nawet pomimo zarzucenia thioco, potrafie sie wysrac po 2 godzinach gdzie wczesniej byla zaklejona dupa nawet na drugi dzien.
Na szczescie jutro mam usg, lecz boje sie ze to moze byc kurwa jakas niewydolnosc trzustki lub watroby lub jakies inne powiklania, zwlaszcza ze juz ktorys miesiac bagatelizuje, smialo moge powiedziec ze ponad pol roku moze i bedzie.
Mial ktos z was takie sranie i cos z tym zrobil? Zwlaszcza ze co iles dni raz dluzej raz krocej roznego rodzaju i w roznych miejscach te bole jednak sa, raz silniejsze raz slabsze.
Teraz tez przelewanie / bulgotanie w brzuchu jest codziennie po zjedzeniu, wypiciu czegokolwiek.
No kurwa po 7-8latach walenia codziennie thioco teraz jestem zmartwiony fest.
Zeby tylko za pozno kurwa nie bylo, usg pokaze mi jakies ubytki, rozne rzeczy w jelitach np?
dzisiajSwiezzy pisze: Teraz tez przelewanie / bulgotanie w brzuchu jest codziennie po zjedzeniu, wypiciu czegokolwiek.
No kurwa po 7-8latach walenia codziennie thioco teraz jestem zmartwiony fest.
Zeby tylko za pozno kurwa nie bylo, usg pokaze mi jakies ubytki, rozne rzeczy w jelitach np?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.