Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 272 / 25 / 0
A mnie ciekawi ile zgonów po min. fencie to zamierzone samobójstwa z powodu np chujowej sytuacji życiowej, a nie próba ugrzania się
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 91 / 19 / 0
11 czerwca 2023metgecko pisze:
przeniesiono - czoug

Za bliżej nie określony czas będę leciał do USA (Chicago) ale planuję też odwiedzić pobliskie stany (Wisconsin, Indiana, Michigan) i na parę dni odwiedzić Nowy Jork i Florydę.

Co polecacie spróbować? Jestem otwarty na wszelkie rodzaje używek. Żeby było bardziej przejrzyście:

Jakie są narkotyki, których nie ma w Polsce lub są bardzo ciężko dostępne? (Łatwo są dostępne RC psychodelików Shulgina?) (Jakie leki benzo/opio?)

Z jakich dragów słynie Ameryka pod kątem jakości?

Na co uważać? Podobno do piguł dorzucają meth a do oxów fentanyl. Na coś jeszcze trzeba?

Czy konkretne regiony słyną z jakiś charakterystycznych narkotyków?
Jeśli już to fenta dorzucają do hery. Jak idioto do oryginalnych tabletek z oksykodonem można dorzucić fenta? Ty masz IQ wyższe niż numer buta? Nie wydaję mi się bo masz myślenie 5 latka.

12 czerwca 2023yoshi420 pisze:
Generalnie unikać benzodiazepin opiatów (od dilów) i koksu bo w tym najczęściej znajdują się trafne serie (fentanyl).
Kolejny mądry inaczej;)

26 kwietnia 2025Triptamine77 pisze:
A mnie ciekawi ile zgonów po min. fencie to zamierzone samobójstwa z powodu np chujowej sytuacji życiowej, a nie próba ugrzania się
Mogę cię zapewnić, że praktycznie żadna:). Zresztą jak pojawi się tam hera z fentem to niektórzy- jak nie większość wręcz szukają tej serii:). Biorą wówczas zamiast "ćwiary" na raz wówczas taką na 3-4 razy:).
  • 1 / / 0
W tamtym roku w us będąc w Kalifornii paliliśmy infused ziółko - prerolle typu granddady purple - wspaniałe.
Zamawiało się też czekoladę z grzybami (którą importowano z Kanady ale byla normalnie strona przez ktora mozna bylo zamowic rozne wariancje grzybowe).
Ogolnie polecam:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.