Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 3 / 0
Jak dla mnie działa najmocniej w tej kolejności:
1. Ciastka/waporyzator - ciastka wjeżdżają z opóźnieniem, natomiast jak już wjadą to jest dobra i długa faza, vape szybciej wjeżdża, trochę mocniej peakuje, ale i szybciej zjeżdża
2. Herbatka/wywar
3. Bonio
4. Wiadro
5. Skręty/lufki/etc. po prostu palenie gołego suszu
  • 33 / 1 / 0
1. Czekolada z THC, trzeba czekać chwilę, ale jak wjedzie to konkretnie i cały dzień pizdy xd
2. Tłok/wodospad
3. Bongo
4. Joint (najczęściej stosuję, łatwo dawkować i uzyskać zamierzony stan, a do tego da się funkcjonować po tym)
5. Lufka
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 3 / / 0
1. Bonio
2. Peny
3. Jointy
  • 2032 / 335 / 0
Waporyzacja potem długo długo nic.
Pewnie dobre edibles by działało mocniej i dłużej ale nie wiem czy to tak fajnie.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 139 / 6 / 0
Zdecydowanie wiadro.
Chociaż najbardziej wole jarać baty.
  • 4 / / 0
ediblesy, pizda na caly dzien.
  • 1543 / 197 / 0
makumba z liści które miał ziomek, aż spuchnąłem na twarzy , pizda jak po kwasie z 8 h ; p nie polecam haha
  • 4 / / 0
Zdecydowanie wodniak/wiadrzak. Później bonio i na końcu lufka.
  • 2 / / 0
wazon albo butla (czyli bieda wazon) ale najdłużej mnie trzyma po penach
  • 803 / 142 / 0
Tylko waporyzacja, blanty i wiadro może intensywnie wchodzi ale trzyma krótko
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.