Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 944 / 228 / 0
Ciekawe. Zawsze sądziłem, że są one bardziej drażniące niż żrące. Nie dojadałeś jakiegoś koksu czy innych dopalaczy?
  • 18 / 7 / 0
@gazyfikacja plazmy
przyąłem setki zastrzyków domięsniowych z cmc. ropnie zdarzyły sie parokrotnie. dopóki wszystko jest zrobnione chigienicznie, czysta igła czysta pompka temat zalany wrzątkiem, przefiltrowany dobrze przez kulke z waty tak że nie ma żadnych syfów to nic się nie dzieje jesli mowa o infekcji, natomiast tworzenie sie tkanki bliznowtej ze wzgledu na częste iniekcje w te same rejony (wale tylko w uda) roztworów o dużym stężeniu jak najbardziej ma miejsce. Najlepiej trzymać się stężenia 100mg/2ml i do 4 max 5ml na jeden zastrzyk. takie stężenie jest delikatnie hipertoniczne ok 420 mOsm/L . ogolnie 3-CMC hcl dysocjuje w zasadzie całkowicie w roztworach wodnych, więc przyczynia sie do osmolarnosci na tej samej zasadzie co NaCl, trzeba tylko uwzglednic mase molową
  • 2084 / 250 / 0
@CrystalDaddy ciekawe. kodeinę podawałem w uda. Robiłem ze 40ml, 4 zastrzyki w jedno udo i 4 w drugie, a wtaraka z tej kody wypijałem. Uszkodziłem sobie jakiś nerw, ze 2 lata mrowiło i drętwiało mi prawe udo jak dłużej stałem. Dlatego podawanie w uda wydaje mi się ryzykowne. Podawałem tak też ketę, MXE i morfinę, tutaj wszytsko dobrze. Ze stymulantów najbardziej wciągał mnie etylofenidat. Wystarczyło zburaczyć strzała, żeby pojawiła sie ropowica. EPH to nie CMC, ale gdzieś mi się pojawiło skojarzenie, że to może byc niebezpieczne.
  • 5217 / 925 / 0
Jakoś ciężko mi uwierzyć że walenie w mięśnie tak żrącego narkotyku jak 3 cmc .jest w jakikolwiek sposób bezpieczne .
Przecież to robi w nosie i gardle po spływach rany.
To już lepiej chyba iv bo się rozejdzie po żyle z krwią i dalej pp.układzie krwionosnym i nie ma stałego kontaktu miejscowego .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 18 / 7 / 0
Nic wielkiego oprócz zrostów się nie dzieje. przez kilka miesiecy podawałem tylko tą droga. Ale tak jak mowisz iv sprawdza sie lepiej
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.