Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 3 / 0
Kurde kupiłem na "poprawę nastroju" przy schodzeniu z pregabaliny. Amerykańcy się zachwycają. Mi to niestety daje niewiele więcej ponad placebo. Ale na przeziębienia dobre.
  • 3 / / 0
N-acetylocysteina najlepiej z glicyną albo glicynianem magnezu, w końcu chodzi o syntezę glutationu
Uwaga! Użytkownik magdabudny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
11 grudnia 2025linus207 pisze:
Kurde kupiłem na "poprawę nastroju" przy schodzeniu z pregabaliny. Amerykańcy się zachwycają. Mi to niestety daje niewiele więcej ponad placebo. Ale na przeziębienia dobre.
Raczej musi się skumulować bo od strzała raczej nie zadziała. Brałeś kilka tygodni?
ODPOWIEDZ
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.