Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
05 listopada 2022FAMAS1980 pisze: A ja mam takie pytanie. Kurde, jestem po nocnej zmianie i dwóch piwach, ale postaram to jakoś skleić. Jak wiadomo dla laika np. dawka 150 mg 3 mmc będzie bardzo silna, ale dla osoby już wprawionej to mało co kopnie. Czy osoba która wcześniej waliła duże dawki po ponad roku przerwy od dawki co kiedyś waliła może sobie mocno zaszkodzić czy jednak ta tolerancja jest na tyle wysoka że organizm sobie przypomni o takim pierdolnięciu? O co mi chodzi? a o to że od ketonów jest czysty grubo ponad rok i chyba za tydzień będzie zabawa i się zastanawiam czy zaczynać od małych dawek czy spokojnie mogę sobie jebnąć te co kiedyś brałem.
jak waliłes sobie dawki rzędu 250-300 a nawet więcej...
i teraz pomimo spadku tolerancji sobie walniesz 150mg
będziesz czuł niedosyt jebnięcia, i będziesz musiał poprawić...
ale...
to nie tak, że to źle, ja waśnie tak bym zrobił bo MOŻE przypadkiem te 150mg Cię porobi prawilnie ( a może nie )... ja wole metode z dorzutką po takiej przerwie, wiesz... po chjolere sobie psuć zabawę "spierdolonym ciśnieniem" które w większych dawkach się pojawia... pozdr.
przeniesiono /Devixo
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.