Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
3city (szczególnie Gdynia) - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
  • 47 / 9 / 0
Myślisz, że jak ktoś nawet ma tam jakiegoś znajomego to poda ci kontakt? Ludzie, ogarnijcie się, przez forum nikt wam kontaktu nie poda, a już szczególnie komuś kto jest krótko na forum albo nie zna osobiście kogoś z forum kto by za was poświadczył.

@basmati to, że ty słyszałeś, że 10 lat temu nie było surowca nie znaczy, że nikt tego nie robi i nie na go w tych miastach, w których podałem. Znaczy Śląsk ogólnie, miasta konkretnego nie podam skąd ja akurat brałem, ale był bardzo dobry. Robił go gość co umiał też zrobić dobre piko.

Jak chcecie złapać kontakty to polecam jakikolwiek detoks, posiedzcie nawet dzień-dwa i zdobędziecie nowe kontakty wypisując się drugiego-trzeciego dnia z 1-3 osobami mającymi kontakty i pewnie od razu pojedziecie po towar:). Tylko czy to dobry pomysł zdobywać takie kontakty to już decyzję pozostawiam wam. I jak się z kimś skumacie po tym dniu-dwóch to jemu przede wszystkim rozpieprzycie detoks.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2025 przez Grzejnik80, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / 5 / 0
Grzejnik, nie mam watpliwosci ze sloma dalej jest i wywar rowniez, nie na taka skale co kiedys of corso, ja tylko juz jaram i to statystycznie 1msc w roku. Zamiast na detox polecam instant opcje pod punkt mietka. Ja dzis sie kierowalem na malego rycerza w wawie ale pod galeria wiatraczne? Zagadalem ukrainke bo myslalem ze grzeje. Za piwo mnie zabrala 2min dalej. Towar lepszy niz kiedykolwiek z bram zlapalem. Pol kosc, troche pylu, jasny. Zero znizek przy 10 pestkach ale chuj. Calosc trwala 15min. Da sie? Daaaa :)
  • 19 / 1 / 0
Siemka ludziska, jak to jest z H w 3city. W Warszawie znam na pamięć każdą melinę i jestem w stanie nawet po paru latach nie brania zamotać to i owo. Problem pozostaje z Gda. Jest wszystko dostępne? Muszę wyjechać za pracą do tego miasta i zastanawiałem się czy jest możliwość coś przygrzać czy muszę zaopatrywać się w materiał u kolegów z Wwa?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata