Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
@basmati to, że ty słyszałeś, że 10 lat temu nie było surowca nie znaczy, że nikt tego nie robi i nie na go w tych miastach, w których podałem. Znaczy Śląsk ogólnie, miasta konkretnego nie podam skąd ja akurat brałem, ale był bardzo dobry. Robił go gość co umiał też zrobić dobre piko.
Jak chcecie złapać kontakty to polecam jakikolwiek detoks, posiedzcie nawet dzień-dwa i zdobędziecie nowe kontakty wypisując się drugiego-trzeciego dnia z 1-3 osobami mającymi kontakty i pewnie od razu pojedziecie po towar:). Tylko czy to dobry pomysł zdobywać takie kontakty to już decyzję pozostawiam wam. I jak się z kimś skumacie po tym dniu-dwóch to jemu przede wszystkim rozpieprzycie detoks.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata