Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
[ external image ]
(Kjurwa jak zrobić tą miniaturke?)

N-(1-amino-3,3-dimethyl-1-oxobutan-2-yl)-1-butyl-1H-indazole-3-carboxamide

Dziwi mnie że nie ma takiego tematu. A może pod inną nazwą śmiga? W ostatnich latach w chuj tego wszędzie było, miałem przerwe z 4 lata od kanna bo już chujowo strasznie robiły, i strasznie chujowe zaczynały się robić, a zacząłem w czasach "Spice Golda" i "Smoke". Później przezajebiste AM-2201, sławny Ursus itp. To były kozaki, później zaczynały coraz chujowsze wychodzić, tylko buch i spanie, buch i spanie a skręt gorszy niż po opio. Ktoś testował te ADB-BUTINACA? Wziąłem se 1g do badań co by powspominać, mimo iż to był chyba najmroczniejszy okres w moim żywocie. Pozdrawiam cały zakon!
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 105 / 56 / 0
Kopciłem to w zeszłym roku, maczany i czysty proch.

Przyzwoity kannabinoid, chociaż na tę chwilę dostępne są lepsze, taka czikita czy 5F-ADB. Jako maczana zapalona raz na jakiś czas przyjemne, słabsze niż chyba wszystkie inne dostępne kannabinoidy na rynku w tej chwili ale to wciąż mocarny skurwiel. Robiłem maczanę 1:20 i było fajnie, chociaż tolerancja rośnie szybko, a przy paleniu prochu to wiadomo jak jest, za chwilę dopalanie co 20 minut, a efekty odstawienia to też tragedia. Chyba z półtora tygodnia dochodziłem do siebie.
  • 54 / 5 / 0
Jakie proporcje w robieniu liquidu z tego
  • 2013 / 84 / 0
Liquidu to nie wiem ilewychodzi na bucha.

Prop. 1/15Słaby ten kanacz jesli chodzi o jakies kolorki, smiechawe, czy w ogóle jalies doznania. zwarzywia człowieka że idzta w chuj. Zadnych pozytywoq tylko zmuła, depresja i ciężkość. Czas dzialania 5-10 min peak i cisnienie na bhucha. Najarasz sie to nie wstamieszbi nie zrobisz nic. Zejdzie to odrazu sie najarasz. Ciezlo sie tym pokarac. Najwyzej odcina i pobudka godzinke pozniej
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2532 / 601 / 0
Mam odczucia podobne jak wyżej. Buch i zwarzywienie takie, że nawet nie miałem siły włączyć sobie muzyki, czegoś do oglądania czy cokolwiek, jedynie leżeć. I zaraz ciśnienie dopalić. Niemniej pierdolnięcie konkretne, dla samego "wjazdu" się pali raczej.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nie wiem czy autorzy poprzednich wpisów się tu jeszcze udzielają, ale jakie dawki braliście?

Ja wziąłem raz tą substancję gdzieś w połowie 2022 roku. Zdecydowanie musiałem przesadzić z dawką. Nie pamiętam ile dokładnie, ale wlałem w siebie między 0,3-0,4g i urwał mi się w pewnym momencie film. Było wczesne popołudnie, a obudziłem się po południu kolejnego dnia. Miałem wrażenie jakbym przez długi czas był półprzytomny. Czułem się jakby czas się zapętlił, słyszałem ciągle ten sam monotonny dźwięk i było mi bardzo niewygodnie. To głupie ale myślałem nawet, że umarłem - mimo mojego stanu u bycia półprzytomnym pojawiła się myśl, że "spędzę tak teraz wieczność za karę" (nie jestem wierzący, po prostu sama z siebie pojawiła się taka myśl i była ze mną chyba dotąd aż zasnąłem). A nie było to przyjemne. Wydaje mi się, że będąc tak w połowie na jawie, zawodziłem przy tym.

Dobrze że to był długi, czterodniowy weekend. Gdybym nie pojawił się kolejnego dnia w pracy to bym pewnie miał najazd policji na mieszkanie a ja byłbym nieprzytomny. Więcej tego nie wziąłem.
  • 2824 / 614 / 0
0.3-0.4g kanna na raz? Jesteś pewien, że nie mylisz tego z czymś innym? %-D
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 2 / / 0
0.3-0.4g kanna na raz? Jesteś pewien, że nie mylisz tego z czymś innym?
Tak, jestem pewien na 100%. Adb-butinaca. Kiedyś zamawiałem z jakiegoś sklepu internetowego z Holandii (już go chyba zamknęli, albo przenieśli) 1g, zawsze zamawiałem minimalną ilość jeśli substancja nie była mi jeszcze znana. Ale jak mówię, więcej tego nie kupiłem. Nawet nie wiem czy przypadkiem nie wywaliłem wtedy reszty, która mi wtedy została. Liczyłem, że może będzie to działać podobnie do 3mmc, ale zdecydowanie nie i takie przeżyciai chodziło 😁

- zdarzało mi się wyrzucać resztę dragów, gdy kupowałem coś eksperymentalnego dla mnie i okazywało się kiepskie, albo gdy już miałem dość i chciałem przestać brać.
  • 2824 / 614 / 0
ADB-BUTINACA:

75ug podjęzykowo aktywne.
Anecdotal user reports suggest that effects can be experienced with doses as low as 75 µg sublingually or 1 mg when smoked
Przy paleniu stężenie 1:50 dla średniej mocy:
Another user suggested a 0.1 g per 5 g herbal blend for medium strength and 0.2 g per 5 g for high strength
U szczurów 10mg/kg:
In a study involving rats, ADB-BUTINACA was administered orally at a dose of 10 mg/kg
Nie ma jednak pewności czy dawkowanie dla szczurów można przełożyć na ludzi.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.