Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1367 / 348 / 13
@DeiRow @tosieniedzieje

Jak wy to w miarę funkcjonalnie dawkujecie?

Trafiło mi sie tego trochę w łapy no i jak bałwan sie porwalem ze motyką najtańsza wagą (dobrze, ze nie samym nożem) na słońce tj sypnąłem okruszka mw 7-11mg (tak mi zaczęła skakać) i przyjebalem tego mini paznokcia na dwa razy w ok 20 minutowych odstępach no i nie ukrywam - związek petarda ale to było zdecydowanie za dużo jak na pierwszy raz co skończyło sie długim stanem okolodziurzastym i męcząca stymulacja do dnia kolejnego, jeszcze motoryka mi siadła gorzej jak po kecie a komunikacja werbalna jak i miejska niczym w slowmo.

Związek na pewno nie jest obojętny dla ciała bo najzwyczajniej w świecie czułem sie po nim mocno struty, w bani kibel totalny mimo, ze odbicie w lustrze sugerowało co innego. Może to przez mix z browarami… wiem, ze nie powinno sie nic pic podczas intoksykacji tym czymś ale jak zawsze - ja musiałem wiedzieć lepiej %-D

No ale jednak jakby sie dało to w miarę precyzyjnie dawkować w terenie to byłoby malinowo… tak na chłopski rozum; jak rozpuszcze 0,5g w setce vudy i odejme dwa zera to w 1ml będę miał dawkę 0,05 czy to tak nie działa?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5197 / 918 / 0
W wódce spokojnie powinieneś to rozpuścić by dawkować precyzyjnie.
Tylko nie pij podczas brania bo potem pomylisz roztwór z wódka xd
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.