4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
a jest sens walić bombkę jak już się waliło tego wieczoru krechy? zgaduje ze juz nie będzie porządnego eufo albo będzie bardzo przytłumione ale może się mylę
  • 952 / 299 / 5
@hamanahamana Nie ma sensu. Ale będziesz mieć stany lękowe, nie będziesz mógł spać ani jeść, a twój organizm będzie się coraz bardziej odwadniał i przegrzewał.
Innymi słowy, nieprzyjemne działanie stymulujące na oun się pojawi, a przyjemne już nie.
obawiam się, że mogłem cię zachęcić mimo wszystko.
Generalnie w tym sporcie warto się nie poddawać, jak trzecia kreska tego wieczora już w ogóle nie zadziałała, to trzeba próbować do końca, worka albo weekendu, kiedyś na pewno faza wróci.
Spoiler:
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 9 / 1 / 0
Mam takie pytanie. Otóż od 2020 ćpałem mefedron weekendowo (około 5g/weekend). Od marca 2025 podczas spożycia pojawiły się duże tiki (szyja skręcała mi w lewo). Wszystko było dobrze bo tiki były tylko po spożyciu i u fryzjera. Ostatnio pojawił się duży problem bo mam tiki na trzeźwo, a jestem czysty już od 16 dni. Jest to bardzo uciążliwe bo te tiki są non stop. Brałem tiaprid na tiki od neurologa od 30 września do 6 listopada, ale nie pomagało. 6 listopada byłem u psychiatry i kazała mi odstawić tiaprid. W dodatku zastąpiła mi welbox 300 mg na parogen 20 mg i biorę dalej trazodon 150 mg, Linefor 450 mg, chlorprothixen 300 mg. Od odstawienia tiapridu jest masakra, tiki są non stop. Według AI tiki mogą trwać do 3 miesięcy. Miał ktoś podobnie? Jest szansa że to przejdzie czy zostanie na całe życie?
  • 106 / 10 / 0
@FantastiszTempo ja tak miałem i przeszło jak uzupełniłem magnez,wapń i potas.A mefe wale dalej 1.5 roku w ciagu aktualnie i tiki nie wracają. Duze dawki polecam.
  • 9 / 1 / 0
@RobertoSS

Ja własnie kurde biorę witaminy i dość zdrowo się ogólnie odżywiam. Ostatnio 3 tygodnie temu poleciałem mocno z alko i mewka 3 dni pod rząd i coś w bani się musiało przestawić. Już 18 dzień na trzeźwo i nadal nie przechodzi :/
  • 1421 / 375 / 2
najbardziej niezbadana pod względem neurotoksyczności substancja, a wy się dziwicie biorąc witaminy, minerały, zdrowa dieta, ogl 'zdrowy' tryb życia - to nic nie zmienia jak zażywa się regularnie.

WSZYSTKO I TAK WYJDZIE PO CZASIE.

każda kreska ma swoje konsekwencje w przyszłości.

change my mind.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 74 / 17 / 0
mefedron Ma masowe spozycie grubo od prawie 20 lat. Nie ma takiej historii badan klinicznych Jak klasycne narkotyki, ale to tez nie jest tak, ze nie doczekal sie kilkunastu solidnych badan, z ktorych na metadanych mozna juz calkiem sporo wnioskow wyciagnac. Pokolenie 1 legalnego mefedronu me chociazby :) Ma juz Po 30 pare lat srednio. Z danych ktore mamy do tej pory, nawet na forum masz temat o toksycznosci betaketonów, to nie wylania sie obraz czegos gorszego od metamfetaminy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.