Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / 4 / 0
@Paula30 Jak chcesz mieć efekt jak po metaamfetaminie to sobie odpuść, albo zrób metkat
  • 88 / 2 / 0
Mam pytanie do mądrzejszych ode mnie. Czy kwetiapina blokuje jakoś działanie pseudoefedryny? Do tej pory byłam mocno wrażliwa na działanie pseudo, a dziś wzięłam po dłuższej przerwie i zero efektu.
  • 4483 / 712 / 2198
@zduszonyszept

Kweta (C₂₁H₂₅N₃O₂S) działa na: d2, 5-ht2a, h1 oraz α1 i α2.
Natomiast pseudoefka (C₁₀H₁₅NO) głównie na adrenergiczne receptory, czyli: α i β.

Kwetiapina nie blokuje bezpośrednio działania pseudoefedryny na poziomie molekularnym.
a dziś wzięłam po dłuższej przerwie i zero efektu.
W jakich warunkach przetrzymujesz smakołyki? Być może wilgoć lub zbyt wysoka temperatura mogły mieć na to wpływ. Mamy ostatnimi czasy gorące dni.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 88 / 2 / 0
Dzięki za odpowiedź. Akurat "cukierki" były kupione w aptecem i od razu po zakupie je spożylam. Więc wydaje mi się, że to nie to.
  • 42 / 3 / 0
Jaka jest najwydajniejsza metoda ekstrakcji pseudoefki, tak by produkt końcowy był w formie proszku?
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
  • 1 / / 0
czy tylko na mnie nie dziala pseudoefedryna? zazylam 480mg sudafedu i nic, popilam kawa i energetykiem i tez nic...
  • 871 / 119 / 22
Ogólnie nie cierpię spidów, ale wyjątek u mnie ma delikatnie pobudzająca pseudoefka. W odróżnieniu do efedryny nie wywołuje u mnie rozdrażnienia i galaretowatych drżączek. Dodaję do niej żeń-szeń amerykański (Panax quinquefolius) - to bliski krewny żeń-szenia azjatyckiego (Panax ginseng), ale ma łagodniejsze i bardziej „wyciszające” działanie. Efkę łykałem za czasów gdy Tussipect był bez recki i nie podobała mi się absolutnie. Zaś pseudoefka działa OK - wzmacnia koncentrację, czego nie miałem po efedrynie, tylko myślotok bezsensowny. Dodaję też paroksetynę (biorę leczniczo) - hamuje ona enzym CYP2D6, który uczestniczy w metabolizmie pseudoefedryny i przedłuża jej działanie.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 4 / 0
Dziś drugi raz w życiu spróbowałem pseudoefki, głównie dlatego że mam detox od mj i kusi żeby przyjebać cokolwiek. Poszło więc 360mg w tabsach + kawa. Jedyne efekty to mrowienie w głowie (nawet przyjemne i śmieszne) i pobudzenie, ale totalnie inne niż te po fecie. Jak masz coś do zrobienia to po pseudoefce szybciej się za to zabierzesz, możliwe że głowa będzie też lekko czystsza. Jeśli potrzebujesz motywacji do działania i jakiejkolwiek euforii - nie tędy droga. Takie jest moje zdanie.

PS mój pierwszy raz to był mix z DMH i mimo że delirianty są chujowe to fajnie było się schizować czy to w oddali to drzewo czy człowiek. Oczywiście wszystko w akompaniamencie tego kurewsko przyjemnego mrowienia ;))
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.