Nie jesteś wart cytowania nawet, zrobiłem wyjątek urocze
26 października 2025przekletykozisyn pisze:24 października 2025jezus_chytrus pisze: Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi.
I co, pojawiła się Black Domina w aptekach, czy jeszcze nie?
Zacytuję kilka opinii o niej z Leafly:
"Black Domina is easily my favorite strain of weed, and I say this as someone who smokes indicas and sativas equally. What really sets this strain apart is the powerful, narcotic euphoria that comes with a BD high" (.... to, co naprawdę wyróżnia tę odmianę, to silna, narkotyczna euforia)
"I"m surprised this strain is not rated higher! I rarely give 5 stars to an indica dominant strain but must say this is a pure narcotic that works on any unease and restlessness that you might experience from time to time" (... ale muszę powiedzieć, że to czysty narkotyk...).
W tym kontekście słowo "narkotyczny" nie znaczy "klepie", tylko opisuje profil działania. No ale ty naturalnie dopasowałeś moje słowa do swojej narracji, jakobym twierdził, że zioło z apteki w ogóle nie działa. Miałeś jeszcze zacytować te moje rzekome wypowiedzi, że aurora to śmieci.
24 października 2025jezus_chytrus pisze: Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi.
Najgorsze w internecie jest to, że nigdy nie wiadomo czy ktoś naprawdę jest takim łbem, czy na tym etapie po prostu udaje żeby trollować :). Szkoda strzępić ryja
@Jezus Chytrus zostałeś wypuntowany przez innych użytkowników więc wstydu oszczędź interpretacjami narkotycznego zioła.
Albo weż rozpisz odmiany skuna które są narkotyczne a które nie, ze źródłami. Ludzie się z ciebie śmieją nie widzisz tego?
Kim ty jesteś żebym miał cytatów szukać? Angażować się. Oszalałeś . Każdy wie co pisałeś
wczorajjezus_chytrus pisze: Masz jakieś rozdwojenie jaźni, czy gubisz się w tych swoich kontach? Przecież to twoje posty są wyżej...
I co, pojawiła się Black Domina w aptekach, czy jeszcze nie?
Zacytuję kilka opinii o niej z Leafly:
"Black Domina is easily my favorite strain of weed, and I say this as someone who smokes indicas and sativas equally. What really sets this strain apart is the powerful, narcotic euphoria that comes with a BD high" (.... to, co naprawdę wyróżnia tę odmianę, to silna, narkotyczna euforia)
"I"m surprised this strain is not rated higher! I rarely give 5 stars to an indica dominant strain but must say this is a pure narcotic that works on any unease and restlessness that you might experience from time to time" (... ale muszę powiedzieć, że to czysty narkotyk...).
W tym kontekście słowo "narkotyczny" nie znaczy "klepie", tylko opisuje profil działania. No ale ty naturalnie dopasowałeś moje słowa do swojej narracji, jakobym twierdził, że zioło z apteki w ogóle nie działa. Miałeś jeszcze zacytować te moje rzekome wypowiedzi, że aurora to śmieci.
Topek jak chcesz, to ci tu wkleję instrukcję, jak "rozpoznać topka" (tak, powstała taka :)), to będziesz miał super pogląd na swój temat, a naprawdę może być zabawnie. O moją "reputację" nie musisz się troszczyć.
Nikt już ciebie poważnie nie będzie traktował. Będę wracał z tymi cytatami :)
Edit: pierwszy raz dzisiaj bakalem akurat 22 gg. Z racji że jadę na oparach (jutro apteka) podzieliłem ostatniego bobka 0.17 na 2. Zwapowalem 0.08 z tego plus abv. Pozamiatało bardziej niż się spodziewałem muszę się kimnąć xd
Ja ogólnie mogę się wypowiedzieć jedynie o MAC1 właśnie, a z Aurory próbowałem Sourdough (29%), Farm Gas (27%) i obu wariantów sativ 22% (Ghost Train Haze, Delahaze). Wcześniej z MM miałem kontakt tylko na początku po legalizacji.
Ja właśnie śmigam ostatnie zbicie z waporyzera i kończę tym samym 66-dniowy ciąg
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.