A skąd wiesz, że sprawa wypłynęła?
trudno będzie sie wtedy wyprzeć
tak samo jeśli zlecą ekspertyzę grafologiczną
mimo wszystko wypierać się
Kara to grzywna, albo pozbawienie wolności od 3 miesięcy do lat 5. Jeśli jesteś niekarany za podobne przestępstwa to dostaniesz na bank zawiasy.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
prawie_martwy pisze:
W sumie jezeli ta farmaceutka mnie rozpozna to chyba nie ma sensu brnac dalej w jakies sciemy... jak myslicie ? czy przyznanie sie do winy jakos by pomoglo ?(w sumie to cala sprawa jset o jedna recke na transtec wiec moze jakbym sie przyznal to jakies zawiasy bym dostal czy cos ...)
Przyznanie się zmniejszy wyrok na pewno. Do tego zaoszczędzisz sobie nerwów. Twój wybór, ja nie moge powiedzieć co lepiej, nie jestem w twojej sytuacji, nie wiem co robisz, kim jesteś.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).