...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Ja czasem biegam/gasze swiatło zamykam oczy odlatuje daleko/ czytam książkę, idę potrenować, zależnie od głodu, pory dnia itp. Zauważyłem że bieg zabija mi negatywne mysli, obrazy starych traum, odcina mnie.

Najgorzej jak sie nakrece i wewnętrznie poddam, że chce ćpać bo mi źle. Wtedy trudno z tego wymknąć, próbuję płakać, przypominać sobie negatywy ćpania.
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2025 przez forrestphilosophy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
@forrestphilosophy Ruch to zajebisty sposób na pozbycie się głodu - endorfiny i te sprawy. Życzę wytrwałości w abstynencji:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.