Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3062 / 1040 / 0
ja dawno nie miałem styczności z preparatem OxyDolor Fast i dzięki dokumentacji od specjalisty udało mi się zacząć pobierać cykliczne e-recki na ów preparat i szczerze polecam - przy niższej tolerancji działa naprawdę w porządku. ja akurat mam przepisywane 10-tki, które prezentuję poniżej. świetny preparat, jeśli są problemy z podawaniem dożylnym morfiny, przykładowo.

przy odpłatności 100% jest to mało wydajny środek (300-600 mg oksykodonu przy 1-2 op./msc.), ale naprawdę doraźnie jest świetny i szybko zagłusza demony i karmi opiatowego demona. te 40 PLN, to moim zdaniem nie jest duży koszt - przy tak pożytecznym lekarstwie, w szczególności jeśli nie trzeba płacić za wizytę i przepisuje rodzinny...

niestety - teraz jestem na szpitalnym odtruciu i na 2-3 tyg. mogę pomarzyć, zanim wrócę.

poniżej fotka wykupionego leku, :tabletki: %-D

pozdrawian, przodo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 625 / 115 / 0
zawsze mnie @przodownik zastananawiało czy fast różni się znacznie od podobania zwyklych oków np. dolorów iv? Jest jakaś różnica które może by występowała z powodu strat przy filtrowaniu ?
:tabletki:
  • 3062 / 1040 / 0
ja ci powiem, że od tych o przedł. uwal., to z pewnością jest różnica w szybkości uwalniania. co do przerabiania, to raczej nie ma to większego znaczenia przy odpowiednich preparatach i sposobie przeróbki, ale ja jednak uważam, że oksykodonu nie warto podawać dożylnie ze względu na wysoką wchłanialność z traktu pokarmowego.

też zazwyczaj ten Oxydolor Fast zażywałem doustnie, więc tak za bardzo, to nie jestem w stanie się wypowiedzieć. sam preparat jest jednak super, to mogę szczerze polecić, przyjacielu.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.